»Динамо» - «Дніпро». Перед матчем

»Динамо» - «Дніпро». Перед матчем

Із «Дніпром» завжди непросто. Навіть коли суперник не в формі або переживає кадрові втрати, а тим більше, коли все у нього в нормі.

Нинішній суперник «Динамо» – непередбачувана команда. Після перемоги у гостях над «Шахтарем» слідує домашня нічия з «Карпатами», причому у ході матчу дніпряни перемагали 2:0.

Очевидно, лідери Олега Протасова набрали хорошу форму. Розігрався російський форвард Самодін, стабільно забиває колишній динамівець Корніленко, свій клас підтверджує Назаренко.

У нинішньому сезоні динамівці тричі грали з «Дніпром». Дві кубкові нічиї в основний час (одна з них перетворилась у перемогу в овертаймі) та впевнена перемога у першому колі на виїзді. Але не слід забувати, що у минулому сезоні в домашній зустрічі кияни зазнали поразки, яка серозно вплинула на «чемпіонські розклади».

У динамівців поправився після травми Горан Саблич, але хорват поки набирає форму в матчах за дубль. Не гратимуть із «Дніпром» Горан Гавранчич, Бадр Ель Каддурі, Валентин Белькевич. Капітан команди Сергій Ребров отримав травму в поєдинку проти «Таврії» і тому не зможе допомогти своїм партнерам.

Орієнтований склад «Динамо» (версія fcdynamo.kiev.ua):
Шовковський - Несмачний, Родріго, Ващук, Маркович - Юссуф, Корреа, Михалик, Гіоане, Гусєв - Мілевський

Статистика матчів: У чемпіонатах України динамовці та "Дніпро" провели між собою 31 поєдинок. Відчутна перевага на боці столичної команди. 20 перемог при 7-ми нічиїх та 4-х поразках, різниця м'ячів 55-26.

Судді: Арбітром матчу 25-го туру чемпіонату України "Динамо" - "Дніпро" призназначений Ігор Подушкін. Асистенти рефері Віктор Сусло та Олег Плужник (обидва - Харків). Четвертий арбітр Анатолій Жосан (Херсон). Делегат ФФУ Михайло Кусень (Львів).

Дублери: Динамо - Дніпро 3:2
Голи: Лисенко 24, Олейник 54, Алієв 88 - Чичиков 22, Лєпа 61 (з пен)

Початок матчу о 18:00. Телевізійна трансляція на СТБ, текстовий он-лайн коментарій на нашому сайті.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер