“Динамо” – “Дніпро”. Післяматчова прес-конференція

“Динамо” – “Дніпро”. Післяматчова прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер “Динамо”:

-Нині пройшов тільки п’ятий тур, а це тільки початок чемпіонату. У перших іграх сезону від помилок не втечеш. Сьогодні у нас були як непогані моменти, так і доволі серйозні помилки, особливо в обороні. У першій половині ми зіграли доволі чітко, а ось по перерві частенько помилялися і це могло призвести до втрати трьох очок. Мені приємно за хлопців – вони дійсно проявили характер та бійцівські якості.

На мій погляд, наші гравці сьогодні були швидшими, проявили більше індивідуальної майстерності. Це відобразилося у численних порушеннях і жовтих картках, які отримали дніпряни. Маючи гарний настрой на гру, але не встигаючи при цьому за подіями на полі, їм доводилося грати руками…

З цим ми зустрічаємося далеко не в перше. Ви самі розумієте, що грають живі люди, у яких є зворотна реакція. Емоції потрібно стримувати. Не завжди це вдається, але ми намагаємося.

Вважаю, за рівних шансів на успіх, невелика перевага в сьогоднішній грі була все ж у нас і якщо рахувати моменти, можна також прийти до цього висновку. Тепер у планах команди підготовка до ігор Кубка України і третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

-Коли вирішили, що пенальті пробиватиме Гавранчич?
-На мій погляд, не варто до гри призначати пенальтіста, як і не буває лідера до стартового свистка. Лідер з’являється під час матчу – хто краще і впевненіше себе веде серед 11 вийшовших на поле. Перед пробиттям пенальті гравцю найголовніше бути впевненим у собі, а не самовпевненим. Добре, що ми перервали “ланцюжок” з не забитих 11-метрових.

-В якому стані Федоров та Рева?
-У Сергія ушиб ноги, а Віталій трохи пошкодив руку. Сподіваємося, до наступного матчу, який відбудеться 8 серпня, він зможе вийти на поле.

-Прокоментуйте дебют оборонця Алессандро?
-Не варто багато вимагати від гравця, який вперше вийшов на поле у складі нового клубу. До цього він провів лише тайм у складі другої команди. За виключенням невеликих помилок він зіграв нормально. Але потенціал його набагато більший, у цьому ми могли пересвідчитися. Гол у наші ворота був забитий “з під нього”, і дуже гарно, що завдяки великому бажанню він зумів його відіграти. Сподіваємося, з кожним матчем від постійно додаватиме.

-У пресі з’явилася інформація про можливе повернення Олега Венглинського…
-Не розумію, чому подібні чутки пішли саме напередодні цієї гри. Після того, як Олег перейшов у “Дніпро”, жодного разу не виникало питання щодо його повернення. Олег знайшов свою команду і ми за нього лише радіємо. У нього є талант і потенціал, який в Києві реалізувати не вдалося. Що це, дешева розкрутка гравця? Так вона ні йому, ні київському “Динамо” не потрібна.

* * *

Євген Кучеревський, головний тренер “Дніпра”:

-Сьогодні була важка гра. До хлопців претензій немає, вони билися гідно. Залишилося не найкращі спогади про незабиті м’ячі, нереалізовані пенальті… Усе інше ви самі бачили і повторюватися немає сенсу. Матч ще потрібно переглянути, проаналізувати і тільки після цього зробити висновки.

-На скільки зі строю вибув Венглинський?
-У нього “підтягнутий” привідний м’яз стегна. Він і сьогодні готувався до гри, але ми вирішили приберегти нападника напередодні старту в Кубку УЄФА та ігор за збірну. На в моєму характері “гвалтувати” людей, випускаючи на поле з незагоєними травмами. Вважаю, до наступної гри він повністю відновиться.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер