»Динамо» - «Дніпро». Післяматчева прес-конференція

»Динамо» - «Дніпро». Післяматчева прес-конференція

Тренери команд про поєдинок

Анатолій Дем'яненко, тренер "Динамо"

- Очки потрібні і нам, і «Дніпру». Ми очікували, що гострі моменти будуть біля воріт обох команд. Але суперника підвів гравець і нам після цього моменту стало легше. Із початком другого тайму ми скерували гру у потрібне русло та довели справу до перемоги.

- На початку матчу гості були активними, подали три кутових. Судячи зі всього, ваша команда була готовою до такого розвитку подій… 

- Ми передбачали, що суперник уже з перших хвилин буде активно пресингувати та намагатись нав'язати свою гру. Саме тоді потрібно було показати максимум надійності. Придивитись до суперника, як він грає. А потім усе змінило вилучення. Ви ж знаєте, наскільки важко грати у меншості.

- Після виходу Туре здалось, що ви хочете вирівняти команди. Йому відразу дали місце в основі, а молодь роками чекає на таку можливість.

- Туре молодий гравець, якому потрібен час на адаптацію. Не робіть завчасних висновків. Думаю, Туре зможе додавати від матчу до матчу. Крім того, ми дуже уважно слідкуємо за нашими новими футболістами. Настане час і вони зможуть виходити в основі. Але їм ще потрібно рости. У нас проблеми з гравцями, травми у Мілевського та Реброва. А результат же вимагають від мене! У молодих виконавців проблеми із стабільністю. В одному матчі він діє добре, потім декілька ігор його не видно. Це дуже специфічний момент, тут потрібно діяти обережно.

- У другому таймі ви були дуже емоційні та сильно хвилювались. Через результат чи здоров'я своїх підопічних?

- Так, я хвилювався. Я за результат, і за хлопців. У нас і так травмованих достатньо, а попереду вирішальні ігри. Не хотілося б втрачати гравців перед важливими матчами.



Олег Протасов, тренер "Дніра"

- Виходячи із початку матчу можна було очікувати цікавої гри. Ми могли привезти з Києва позитивний для себе результат. Але після того, як Канава підвів команду нам стало дуже важко. Грати на виїзді проти «Динамо» у меншості… Із цієї причини коментувати важко.

- Ви згідні із вилученням Канкави?

- Суддя прийняв справедливе рішення. Мене хвилює те, що поведінку свого гравця пояснити я не можу. Спокійним я був лише ззовні.

- Канкава буде покараним?

- Це у нього не перша червона картка. Після вилучення в Полтаві він був оштрафований на серйозну суму. Я сто разів говорив Джабі, щоб він грав акуратно. Що робитиму у цьому випадку – я не знаю. Битись в істериці чи кричати, але це не допоможе. У нас в команді багато молодих виконавців і важливо розуміти, що футбол це командна гра, і таким вчинком можна підвести партнерів. Ось так і вийшло, що один гравець залишив решту боротись із «Динамо» удесятьох.

- Гол Несмачного виглядав помилкою у вашій обороні.

 - Зараз я не можу дискутувати на цю тему. Переді мною весь час бігали судді – боковий та резервний. Потрібно подивитись усю атаку в повторі, хто і що робив на полі, куди переводився м'яч. Але судячи з подій на полі, гол у наші ворота був лише справою часу.

- Чому був замінений Корніленко? - Я випустив Мотуза – найшвидшого футболіста «Дніпра». Граючи стільки часу удесятьох, наші півзахисники вдосталь набігались; потрібен був свіжий виконавець. Крім того, ми і далі розраховували на контратаки. 


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер