«Динамо» – «Евертон»: передматчева програма для ЗМІ

«Динамо» – «Евертон»: передматчева програма для ЗМІ

У середу, 18-го березня, напередодні матчу-відповіді 1/8 фіналу розіграшу Ліги Європи сезону 2014/2015 між командами ФК «Динамо» (Київ) та «Евертон» (Ліверпуль), у конференц-залі тренувальної бази ФК «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі о 17:00 відбудеться прес-конференція головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Сергія Реброва (дивіться на Динамо Київ YouTube) та одного з гравців команди.

О 17:30 розпочнеться відкрите тренування команди (відкриті для ЗМІ перші 15 хвилин).

Від стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського о 16:15 вирушить автобус для журналістів на тренувальну базу ФК «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі.

Прес-конференція головного тренера команди «Евертон» Роберто Мартинеса та гравця команди розпочнеться о 19:00 у середу, 18-го березня, в конференц-залі НСК «Олімпійський» (вхід західні ворота 5).

А о 19:30 розпочнеться відкрите тренування команди (відкриті для ЗМІ перші 15 хвилин).

У середу, 18-го березня, в конференц-залі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, із 15:00 до 16:00 буде проводитися видача акредитаційних карток на матч ФК «Динамо» (Київ) – «Евертон» (Ліверпуль). Нагадуємо, що прийом заявок на акредитацію закінчується 18-го березня о 10:00. Заявки просимо надсилати на e-mail: [email protected]

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер