«Динамо» – «Евертон»: суддівські призначення

«Динамо» – «Евертон»: суддівські призначення

У Києві на поєдинку між «Динамо» (Київ) та «Евертоном» (Англія) буде працювати суддівська бригада на чолі з 36-річним німцем Денизом Айтекіном (на фото).

Кар’єру арбітру він розпочав у 2004-му році, у 2008-му вже працював на поєдинках Бундесліги, а за три роки отримав міжнародний статус. У Дениза є власна Інтернет компанія, в якій працюють 75 людей. У офісному приміщенні він облаштував невеличкий спортзал із біговою доріжкою, тож може підтримувати фізичну форму, не перериваючи робочий процес.

За час міжнародної кар’єри Айтекін уже одного разу перетинався з нашою командою. Сталося це взимку минулого року, коли німець зафіксував нульову нічию в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА проти іспанської «Валенсії», показавши при цьому по три попередження іспанцям та киянам. Щоправда, цей результат не допоміг «Динамо» пройти далі, оскільки в першому поєдинку, який відбувся на Кіпрі, «біло-сині» поступилися (0:2).

Допомагати своєму співвітчизнику в майбутньому матчі будуть асистенти Гвідо Клеве та Хольгер Хеншель. За порядком у штрафному майданчику та поблизу нього будуть слідкувати додаткові асистенти Марко Фриц та Роберт Хартманн. Функції резервного арбітра покладено на Кристофа Борнхорста.

Роботу арбітрів оцінить спостерігач арбітражу Іллка Кохо з Фінляндії, а за організацією матчу буде стежити делегат УЄФА Іван Лєков (Болгарія).

Нагадаємо, що матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА «Динамо» (Київ) – «Евертон» (Ліверпуль, Англія) відбудеться в четвер, 19 березня, на столичному НСК «Олімпійський». Початок гри – о 20:00.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер