«Динамо» - «Фейєноорд». Погляд на жеребкування з Нідерландів

«Динамо» - «Фейєноорд». Погляд на жеребкування з Нідерландів

Однак через рік після затвердження на посаді відомий в минулому захисник легендарної «Барселони», який сам підіймав омріяний європейський трофей над головою в складі іспанського гранда в 1992 році, але з 2009 року був безробітним (звільнений в 2009 році з АЗ) досяг, здавалось неможливого, повернення посереднього «Фейєноорд»в найпрестижніший турнір континенту.

Тренер, який до цього без особливих успіхів працював у «Вітессі», «Бенфіці», «Валенсії» та вже згаданому «Алкмарі», відновив дисципліну, дав шанс цілій групі молодих зірок і в підсумку неочікувано для багатьох в останній день сезону завоював зі своїми підопічними срібні медалі завдяки виїзній перемозі над «Хееренвеном» 3:2, повернувши роттердамським вболівальникам шанс знову поринути в незабутню атмосферу Ліги чемпіонів.

«Те, що нашим суперником став, мабуть, найсильніший клуб із можливих в третьому кваліфікаційному раунді не викликає сумнівів», - сказав одразу після жеребкування Куман.

Своєю перевагою, щоправда сумнівною, наставник «Фейєноорда» назвав те, що на відміну від його київського візаві Юрія Сьоміна він зможе подивитись в якому стані перебуває майбутній суперник. «Чемпіонат України вже стартував і я обов’язково скористаюся шансом відвідати Київ найближчим часом і побачити гру «Динамо» на власні очі», - заявив головний тренер нідерландської команди, яка проведе перший матч національної першості проти «Утрехта» майже на місяць пізніше за динамівців, а саме 12 серпня.

Поки ж головним завданням Кумана є збереження гравців основи, які чудово проявили себе в минулому сезоні, включаючи капітана команди і стовпа оборони Рона Влаара.

www.fcdynamo.kiev.ua   

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер