«Динамо» – «Фіорентина»: погляд на результат першої гри з Італії

«Динамо» – «Фіорентина»: погляд на результат першої гри з Італії

«Бабакар, який вийшов на останні хвилини матчу в Києві проти «Динамо», акробатичним ударом у стилі Ібрагимовича на другій компенсованій хвилині зміг зрівняти рахунок, що підвищує шанси на підсумковий успіх «Фіорентини» у двохматчевому протистоянні у чвертьфіналі Ліги Європи.

Незадовго до початку матчу з'ясувалося, що через розтягнення м'язів стегна не зможе грати Пісарро, і його в терміновому порядку замінив Борха Валеро. В атаці працювала зв'язка Салах та Гомес, яким активну підтримку надавав Хоакін. У «Динамо» вся небезпека виходила від Ярмоленка, який розташувався на правому фланзі та показував у цілій низці моментів на швидкості блискучу техніку.

На розпеченому «Олімпійському» гості поступово прибрали до своїх ніг нитки гри. Постійними прискореннями терзали оборону господарів Хоакін та Салах. В одному з епізодів м'яч влучив у штрафному майданчику в руку Хачеріді, але свисток польського арбітра Марчиняка промовчав. Ребров незабаром втратив через травму свого лівого захисника Антунеша, замість якого вийшов Віда.

Футбол не прощає тих, хто не реалізує свою ігрову перевагу. Ось і в цьому матчі м'яч, зачепивши Томовича, після удару Ленса опинився у воротах «Фіорентини». Після цієї невдачі «фіалки» втратили стрункість під напором активних дій «Динамо». Гра у виконанні підопічних Монтелли стала передбачуваною, а гравці команди Реброва, незважаючи на слабкість середньої лінії, намагалися цим скористатися на контратаках. Тим не менш, «фіолетові» знаходять у собі сили, щоб кинутися вперед у пошуках гола. Борха Валеро випередив захисника, але м'яч після його удару головою влучив у стійку.

Монтелла на останніх хвилинах витягує свої останні козирі, замінюючи Гомеса, який розчарував, та Борху Валеро на Бабакара й Аквілані. І ось, коли поразка здавалася неминучою, молодий нападник «Фіорентини» домагається свого й спрямовує до раю нечисленну групу вболівальників, які приїхали до України. За сім днів поєдинок у Тоскані, на який спеціально запрошувати глядачів, напевно, не доведеться».

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер