«Динамо» – ФК «Любимець»: останні новини перед грою

«Динамо» – ФК «Любимець»: останні новини перед грою

Час початку останнього динамівського спарингу на лютневому зборі було вирішено змістити на 16:00 за місцевим часом (17:00 за київським) у зв'язку з від'їздом головного тренера «біло-синіх» Олега Блохіна до Севільї для перегляду матчу «Валенсії» в чемпіонаті Іспанії проти місцевого однойменного клубу.

Під питанням участь в останній контрольній грі захисника Євгена Хачеріді (на фото) та конголезького нападника Дьємерсі Мбокані.

Обидва футболісти останнім часом працювали окремо від загальної групи й пропустили зустрічі з «Малагою» та «Марбельєю».

Напередодні поєдинку з «Динамо» ФК «Любимець» провів спаринг із російським «Анжі», кольори якого зараз захищає екс-динамівець Олександр Алієв, а головному тренеру допомагає Андрій Гусін. Махачкалинці не залишили від болгар каменя на камені, розгромивши суперника з рахунком 4:0. Алієв відзначився другим голом своєї команди.

Стартовий склад ФК «Любимець» у тій зустрічі був таким: Вальков, Рашков, Ніколов, Дьяков, Дениран, Шоколаров, Сакеларіу, Кополаров, Тавіа, Колєв, Мауро.

«Динамо» зіграє в білому комплекті форми. «Любимець» вийде на поле в синіх футболках.

У день матчу повітря в Марбельї прогріється до +15 градусів. У першій половині дня – хмарно, а до вечора хмари розійдуться, буде ясно.

Нагадаємо, що поєдинок між «Динамо» (Київ) та ФК «Любимець» відбудеться сьогодні, 16 лютого. Початок зустрічі о 17:00 за київським часом.

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер