»Динамо» зіграло з «Фредрікстадом»

»Динамо» зіграло з «Фредрікстадом»

У середу ввечері київське "Динамо" провело першу контрольну зустріч на тренувальному зборі в Португалії. Суперником підопічних Олексія Михайличенка був лідер першого норвезького дивізіону "Фредрікстад". Зустріч закінчилася з рахунком 0:0.

Наставники нашої команди задіяли в матчі практично всіх гравців, за винятком Алієва, Михайлова, Черната, Каддури і Пеева.

Протягом усієї зустрічі "біло-блакитних" дружно підтримувала група молодих людей (більшість з них - українці), що працюють у місцевій сфері обслуговування.

Гра почалася без розвідки. Норвезька команда виявилася досить міцним горішком, якій мав у своєму розпорядженні декілька класних легіонерів. На 10-й хвилині форвард "Фредрікстада" завдав могутнього удару з лінії штрафний , однак м'яч пролетів вище воріт. До середини тайму динамівці заволоділи ініціативою, не віддаючи її до кінця матчу.

На 30-й хвилині прекрасну можливість відзначитися не використав Тіберіу Гіоане, у красивому стрибку він завершував атаку - на висоті виявився голкіпер. Не відсиджувався в обороні і суперник. За кілька хвилин до перерви вони мали можливість відкрити рахунок, однак Рева виручив команду після виходу сам на сам.

В другому таймі на поле вийшов абсолютно новий склад. Втомлені гравці "Фредрікстада" вже і не думали про атаку, зосередившись винятково на захисті власних воріт. Небезпечні моменти виникали один за одним, неодноразово могли забити Белькевич, Шацьких, Мілевський.

На 64-й хвилині Гавранчіч могутньо пробивав з району одинадцятиметрової познички - прямо у воротаря. Норвежці лише один раз зі штрафного пробили по воротам Шовковского - голкіпер надійно закрив лівий верхній кут .

Останні десять хвилин м'яч не залишав половину поля суперника. Гравці "Динамо" атакували з усіх дистанцій, однак чудова гра воротаря доповнювалося фатальною невдачею на завершальній стадії. За п'ять хвилин до фінального свистка в штрафну, обігравши на швидкості двох захисників, увірвався Діого Рінкон, однак був збитий ударом по ногах сзаду. Чому промовчав свисток арбітра здивувалися навіть тренери норвезької команди...

Як би там ні було, результат зустрічі особливого значення для динамівців не мав. До гравців поступово повертаються колишні кондиції, налагоджуються ігрові зв'язки. Завтра команда проведе ще один контрольний двобій. Цього разу суперником буде місцевий клуб "Ольнаненсе", що виступає в другому дивізіоні.

"Динамо" - "Фредрикстад" - 0:0.

"Динамо" (1-й тайм): Рева, Головко, Гусін, Несмачний, Федоров, Гіоане, Дмитрулін, Лєко, Воробей, Мелащенко, Ідахор

(2-й тайм): Шовковський, Гавранчіч, Сабліч, Боднар, Скоба , Хацкевич, Лисицький, Белькевич, Рінкон, Мілевський, Шацьких

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер