«Динамо» – «Генгам»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Генгам»: останні новини перед грою

Французька команда прибула до Києва вчора близько опівдня, приземлившись чартерним рейсом в аеропорту «Київ» (Жуляни). Своєю резиденцією «Генгам» обрав п'ятизірковий готель «ІнтерКонтиненталь», розташований на вулиці Велика Житомирська.

Увечері напередодні гри команда Жослена Гурвеннека провела тренування на полі НСК «Олімпійського». Випробувало газон «Олімпійського» й київське «Динамо» – підопічні Сергія Реброва потренувалися тут ще в понеділок.

Уранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, що «Динамо» зіграє у своєму основному комплекті форми білого кольору (голкіпер – у жовтому). Гравці «Генгама» вийдуть на поле також в основній, чорній формі (голкіпер – у зеленому). Арбітри проведуть зустріч у червоному.

Від самого ранку небо над Києвом затягнуте хмарами. На момент проведення поєдинку синоптики прогнозують температуру повітря +3°С, можливі опади.

Однак, жодні примхи погоди не завадять зібратися сьогодні на «Олімпійському» багатотисячній армії вболівальників київського «Динамо». Матч викликав величезний квитковий ажіотаж, і на нього з'їдуться вболівальники «біло-синіх» не лише з Києва, але й із інших міст. Ось тільки французька команда з Бретані цього дня залишиться фактично без підтримки. Керівництво «Генгама» відмовилося від організації виїзду до Києва для своїх уболівальників, тож на матч зможуть потрапити лише ті, хто добирався до Києва своїм ходом. Таких, за деякими даними, очікується близько 20-ти.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер