«Динамо» готується до кубкової зустрічі з «Минаєм» (+ФОТО)

«Динамо» готується до кубкової зустрічі з «Минаєм» (+ФОТО)

Для закарпатського клубу цей матч стане першим офіційним у 2020 році, адже друга частина сезону в 1-й лізі все ще не розпочалася. Тож на підготовку до зустрічі з «Динамо» у підопічних Василя Кобіна було вдосталь часу. Водночас у киян на підготовку до цієї кубкової гри в розпорядженні всього кілька днів. Ще в суботу ввечері вони провели надважливий матч чемпіонату проти «Зорі» в Запоріжжі, а вже в середу вдень вони мають вийти на поле «Минай Арени» в майже однойменному селі Минай неподалік від Ужгорода.

У понеділок динамівці провели вечірнє тренування на клубній базі. Перед початком заняття пройшов дощ, який знову розпочався вже під час тренування і бодай трохи збив температуру повітря. Хоча гравці вже звикли тренуватися в не найкомфортніших для футболу погодних умовах. А після гри в Запоріжжі, де два тайми за відчуттями відбулися нібито в різні пори року, динамівцям уже будь-яка погода не завада.

Усі гравці провели тренування в чудовому настрої, на позитиві. Звичайно, причина тому – вольова перемога у важливій грі в Запоріжжі. Водночас всі розуміють, що вирішальні матчі сезону ще попереду. Перший із них – кубковий поєдинок з «Минаєм».

У цій грі не помічник команді її капітан, Сергій Сидорчук. На щастя, травма Сергія виявилася не настільки страшною, як спершу виглядало, обійшлося без перелому, і незабаром він повернеться до строю. У будь-якому разі Сидорчук пропустив би цей матч через дискваліфікацію. Також не тренується в загальній групі поки Микита Бурда. Усі інші готові і рвуться до бою. Зокрема й Ібрагім Каргбо, який нарешті заявлений на сезон і може дебютувати в офіційному матчі за київське «Динамо» вже найближчої середи. Однак це вже залежить від рішення тренерського штабу, який оцінить, хто з форвардів себе краще проявляє у тренувальному процесі.

На Закарпатті «біло-сині» вирушать у вівторок, ближче до вечора. Чартерний рейс буде чекати команду в аеропорту «Київ». Матч розпочнеться наступного дня о 14:00, і відразу після його завершення динамівці повернуться до Києва. Сподіваємось і віримо, що з перепусткою до фіналу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер