“Динамо” готується до Кубку Співдружності

“Динамо” готується до Кубку Співдружності

У рамках підготовки до стартуючого у другій половині січня міжнародного турніру Кубок Співдружності, динамівці зіграли товариський матч з бориспільським “Борисфеном”.

Як повідомляв раніше офіційний сайт, кияни на турнір найкращих команд однієї шостої частини суші вирушать змішаним складом: до найкращих футболістів другої команди приєднаються гравці “основи”. Оглядини репрезентації відбулись 10 січня у манежі заміської бази в Конча-Заспі. Тренер команди Володимир Онищенко у кожному з таймів виставив різні склади, зумівши, в підсумку, переглянути усій дійових осіб. Зазначимо, що на оглядинах перебуває серб Мікош Живкович. 18-річний оборонець впевнено дивився на лівому фланзі і, не виключено, зіграє в динамівській футболці на Кубку Співдружності.

У першому таймі активністю виокремлювався ще один потенційний новачок “Динамо” – білорус Корниленко. На 35-й хвилині його разючий удар прийняла на себе штанга. По перерві перевага господарів стала ще відчутнішою. Втомлені опоненти не встигали за швидкими пересуваннями Хацкевича і компанії, і, до останнього стримуючи натиск динамівців, пропустили м’яч наприкінці поєдинку.

За сім хвилин до кінця зустрічі навіс м’яча Алієвим із глибини поля одним дотиком головою переправив у ворота бориспільців Мелащенко. Рахунок міг бути і більш крупним, але штрафний у виконанні того ж Алієва прийняла на себе штанга воріт молодого голкіпера Бабака.

До від'їзду в Москву команда Володимира Онищенко двома складами зіграє товариські матчі з чернігівською “Десною” і столичним ЦСКА. Орієнтовна дата проведення поєдинків – 13 січня.

«Динамо» - «Борисфен» - 1:0 (0:0).

«Динамо»:
(1 тайм):
Рева, Яценко, Романчук, Живкович, Оберемко, Юссуф, Рожок, Дннніс, Главина, Воробей (Ситник, 44), Корниленко.

(2 тайм): Рева, Пучков, Башлай, Ярмаш, Каддурі, Онищенко, Хацкевич, Чеснаускіс, Алієв, Мелащенко, Милевський.

«Борисфен»: Бабак, Котелюх, Хомин, Карамушка, Ковалюк, Раєвич, Овєков, Наконечний, Запорожан, Костюк, Мельник. На заміну виходили Сизон, Деркач, Трусевич, Анненков, Волосянко, Ковальчук, Йович, Станкович, Цитішвілі.

Гол: Мелащенко (83).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер