»Динамо» готується до матчу з «Дніпром»

»Динамо» готується до матчу з «Дніпром»

Відпочивши два дні після драматичного поєдинку з «Аяксом», у п’ятницю ввечері динамівці зібралися на базі в Кончі-Заспі, розпочавши підготовку до гри з «Дніпром». Перед тренуванням для гравців і тренерів була проведена традиційна літня фотосесія. Її результати – індивідуальні фотографії гравців і командний знімок, будуть використані у друкованих та електронних клубних ЗМІ, а також у проектах УЄФА.

Для більшості футболістів не звикати позувати перед фотокамерою, але були й ті, для кого фотосесія в динамівській футболці виявилася першою. Це новачки команди: Максим Коваль, Горан Попов, Факундо Бертольйо, Андре Феліпе, Владислав Калитвинцев.

Останній поділився з кореспондентом офіційного сайту «Динамо» своїми враженнями від заходу:

- Я вперше беру участь у командній фотосесії, – трохи зніяковів Влад. – Не можу сказати, що маю якісь особливі почуття з цього приводу. Якщо такий захід потрібен, для нас не складає великих труднощів у ньому взяти участь. У ролі моделі мені виступати ще не доводилося, зараз більше думаю про роль футболіста і про найближчий матч із «Дніпром». На нас чекає дуже важлива гра, хочеться якось «загладити» поразку від «Ворскли» в попередньому турі. Моральний стан після «Аякса»? Нормально, готуємося як завжди. Звичайно, хотілося б потрапити до заявки на гру, але все залежатиме від рішення тренера. Я в першій команді вже повністю освоївся, звик до навантажень і почуваю себе впевнено.

Цікаво, що фотосесія динамівців проходила в новій формі, яка для оцінки громадськості буде представлена ФК «Динамо» і компанією adidas наступної п’ятниці. Одягнувшись в обновку, усі гравці серйозно підійшли до заходу, старанно позуючи фотографу Андрію Лукацькому. Як завжди, найвеселішими були бразильці. А Олександру Шовковському довелося на певний час зняти спеціальну пов’язку, в яку було поміщено травмовану руку.

Завершивши процедуру, що внесла невелику різноманітність у тренувальні будні, Валерій Газзаєв зібрав футболістів біля бровки поля. У п’ятничному тренуванні взяли участь три воротарі і 22 польові гравці:

Воротарі: Бойко, Коваль, Кичак.
Захисники: Сильва, Бетао, Попов, Михалик, Несмачний, Ель Каддурі, Хачеріді, Алмейда.
Півзахисники: Вукоєвич, Теміле, Гармаш, Гусєв, Єременко, Нінкович, Калитвинцев.
Нападники: Шевченко, Мілевський, Ярмоленко, Зозуля, Кравець, Андре, Гільєрме.

Відзначимо, що за індивідуальною програмою відновлювалися після травм Жерсон Маграо та Айїла Юссуф. Через ушкодження не брав участі у тренуванні Бертольйо.

Напередодні відповідального поєдинку з «Дніпром» динамівці проведуть ще одне тренування, яке відбудеться в суботу ввечері. На поле стадіону «Динамо» капітан Андрій Шевченко виведе свою команду в неділю о 20.15.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер