«Динамо» готується до матчу з «Дніпром-1» (+ФОТО)

«Динамо» готується до матчу з «Дніпром-1» (+ФОТО)

У середу, 26 лютого, динамівці провели тренування на НТБ «Динамо» у Віті-Литовській у рамках підготовки до матчу чемпіонату України. До гри з дніпрянами «біло-сині» підходять практично в оптимальному складі. Микита Бурда продовжує відновлюватися після операції передньої хрестоподібної зв'язки. Захисник частково займається з командою в основній групі.

Саме тренування тривало близько півтори години, складалося з розминки, ігрових вправ, награвання комбінацій, відпрацювання командного пресингу і виходу з оборони. Усе тренування футболісти провели у доброму гуморі, жартами піднімаючи один одному настрій. Погода під час заняття порадувала сприятливою температурою, проте під час тренування пішов дощ, який припинився до кінця заняття.

Як відзначає півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський, команда перебуває у відмінній фізичній формі, а чи готова вона до матчу з дніпрянами - покаже безпосередньо поєдинок із підопічними Дмитра Михайленка.

Завтра вранці у «біло-синіх» призначений заїзд на клубну базу, медогляд, теоретичне заняття до і після тренування, обід, відпочинок, вечеря. О 18:00 команда вирушить до аеропорту, щоб вилетіти до Дніпра.

Нагадаємо, виїзний матч із «Дніпром-1» відбудеться в п'ятницю, 28 лютого, і розпочнеться о 19:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер