«Динамо» готується до матчу проти «Зорі» в повному складі

«Динамо» готується до матчу проти «Зорі» в повному складі

Обидві команди провели матчі посеред тижня. У вівторок «Динамо» в рамках підготовки до старту в Лізі чемпіонів, провело в Брюсселі товариський поєдинок проти «Андерлехта», в якому поступилося з рахунком 0:1. «Зоря» свій матч зіграла в четвер, і це був офіційний матч раунду плей-оф Ліги Європи. У Варшаві команда Юрія Вернидуба боролася до останньої хвилини, проте, на жаль, все ж поступилася (2:3) та припинила участь у змаганні.

Тим часом динамівці готуються до недільного протистояння із «Зорею» з хорошим настроєм та в повному складі. Єдиним виключенням є польський нападник «біло-синіх» Лукаш Теодорчик, який ще не повернувся до Києва, продовжуючи заліковувати травму, яку він отримав ще минулого сезону. Всі інші гравці у пятницю вранці провели планове тренування на заміській клубній базі в Кончі-Заспі.

Усі голкіпери та польові гравці першої команди тренувалися в загальній групі, окрім вищезгаданого Теодорчика, а також конголезького форварда Дьємерсі Мбокані, який займався у тренажерній залі бази за окремою програмою з тренером із фізичної підготовки. Серед інших тренувався й досвідчений хорватський півзахисник Ніко Кранчар, який повернувся з оренди.

Тренування динамівці розпочали в чудовому настрої, адже йому передувала фотосесія для офіційних видань, яка включала портретну зйомку кожного гравця окремо та загальнокомандне фото на полі. Такі події завжди викликають позитивні емоції та стають приводом для дружніх жартів та кепкувань гравців із товаришів по команді.

Отже, настрій у колективі панує хороший, поразка від «Андерлехта» - це лише привід для аналізу та роботи над помилками, лазарет команди практично порожній, а це значить, що в арсеналі тренерського штабу хороший вибір гравців перед поєдинком із «Зорею», який обіцяє бути непростим.

Додамо, що гра молодіжних складів «Зорі» та «Динамо» відбудеться напередодні у Кременчуці Полтавської області, де минулими вихідними зупинялася перша команда, перед кубковим поєдинком проти комсомольського «Гірник-Спорта». Певна річ, разом із «молодіжкою» до Кременчука вирушить хтось із гравців «основи».

Нагадаємо, матч першої команди «Динамо» проти «Зорі» на «Славутич-Арені» розпочнеться о 19:30 й, таким чином, закриє програму шостого туру.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер