«Динамо» готується до матчу з «Чорноморцем» (ВІДЕО)

«Динамо» готується до матчу з «Чорноморцем» (ВІДЕО)

Насамперед, футболісти пройшли відновлювальні процедури, а в понеділок провели тренування, яке стало єдиним у рамках підготовки до матчу.

У ньому взяли участь усі наявні в розташуванні тренерського штабу футболісти. Як повідомила медична служба клубу, на даний момент травмованих гравців у команді немає. Відзначимо, що разом з усіма тренувався польський новачок команди Томаш Кендзьора, який у суботу взяв участь у поєдинку молодіжних складів «Динамо» та «Чорноморця». Не було Сергія Рибалки, також із молодіжним складом тренувалися Дмитро Хльобас та Олександр Тимчик.

Саме заняття тривало більше години, футболісти виконали пробіжку, розминку, пограли у квадратах, а потім попрацювали над тактичними перелаштуваннями та ударами по воротах. Про невдачу з «Шахтарем» у матчі за Суперкубок усі постаралися забути, залишивши її в історії, й зосередилися на майбутній грі чемпіонату України з одеським «Чорноморцем».

Нагадаємо, що сьогоднішній матч між «Динамо» та «Чорноморцем» відбудеться на стадіоні «Динамо» о 19.00 та пройде без глядачів. Але всі бажаючі можуть подивитися пряму трансляцію матчу на телеканалі 2+2.

Дізнавайтеся всі останні новини про «Динамо» за допомогою месенджерів Telegram або Viber.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер