«Динамо» готується до «Олімпіка». Запеклий теніс-бол під палючим сонцем

«Динамо» готується до «Олімпіка». Запеклий теніс-бол під палючим сонцем

Тренерський штаб «Динамо», безумовно, враховує спекотну погоду, тому тренування проводяться у вечірній час, коли температура все ще висока, але сонце вже потихеньку опускається до горизонту.

У четвер, за два дні до календарного матчу з донецьким «Олімпіком», на вечірнє тренування вийшли 23 футболісти: троє воротарів та 20 польових гравців. Першим на полі з'явився захисник Євген Хачеріді, який проходить завершальний етап відновлення після операції. Як запевнив сам гравець, його повернення до загальної групи не за горами.

Щодо власне тренування, то воно було поділене на дві частини. Спочатку всі без винятку футболісти, побігавши навколо поля, виконали комплекс аеробних вправ, після яких, поділившись на групи, пограли у квадрат із різною кількістю можливих дотиків. Один із квадратів доповнив головний тренер Сергій Ребров, причому нарівні з усіма, при втраті м’яча, заходив до центру й відбирав сферу.

Після цього, знову ж таки поділившись на команди по три людини, на трьох майданчиках були організовані матчі з теніс-болу. Найзапекліша боротьба точилася між командами Ярмоленко-Макаренко-Безус та Гусєв-Кравець-Рибалка. Поступатися не хотів ніхто, діставалися просто неймовірні м’ячі, рівень напруги змушував помилятися навіть досвідчених майстрів... Схоже, що в теніс-бол вони готові грати хоч цілодобово, але тренування завершилося, й хлопці неохоче останніми залишили смарагдовий газон.

Відзначимо, що в другій частині тренування, на відміну від першої, не всі футболісти брали повноцінну участь. Так, навколо поля бігали захисники Бенуа Тремулінас та Александар Драгович. Останній, нагадаємо, отримав ушкодження в матчі з «Металістом», через яке був замінений у перерві. А от Андрій Ярмоленко, який також мав проблеми зі здоров’ям після матчу в Харкові, займався без будь-яких обмежень.

Також окремо від інших виконував біговий тест півзахисник Джермейн Ленс, компанію якому склав і Денис Гармаш. Голландець потихеньку набирає форму після відпустки й, цілком можливо, вже буде включений до заявки на майбутню гру з «Олімпіком».

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер