У підготовці «біло-синіх» до матчу із «Зорею» немає місця для експериментів

У підготовці «біло-синіх» до матчу із «Зорею» немає місця для експериментів

Звітний поєдинок стане центральним у 19-му турі Прем'єр-ліги. Ще б пак, адже зустрічаються перша та четверта команди турніру, які претендують на потрапляння відповідно до Ліги чемпіонів та Ліги Європи відповідно.

Викликають повагу й результати останніх матчів команд у чемпіонаті: у «Динамо» сім поспіль перемог, у «Зорі» чотири перемоги у п'яти матчах.



Упевнена перемога над «Зорею» у чвертьфіналі Кубка України стала хорошою репетицією для команди Сергія Реброва напередодні недільної гри. Але розслаблятися не варто. Лише трьом командам у нинішньому чемпіонаті вдалося відібрати очки у «Динамо», луганчани стали однією з них.

Асистент головного тренер Сергій Федоров розповів клубному сайту про підготовку динамівців до майбутньої зустрічі: «Усі хлопці тренуються та серйозно налаштовуються на гру із «Зорею». Для нас дуже важливо набрати три очки та зберегти відрив від переслідувачів. У кубковій зустрічі тренерський штаб провів експерименти, подивився у справі молодь та виконавців, які мають мало ігрової практики. У чемпіонаті же вийде оптимальний склад».

Практично спорожнів лазарет нашої команди. Повернувся з Італії після консультації через проблемне ахіллове сухожилля Мігель.

Є надія, що футболіст незабаром приступить до тренувань та буде готуватися до ігор. Після операції апендициту продовжує реабілітацію Микита Бурда.

Хороша сонячна погода, що встановилася в останні дні в Києві, зелена трава на полях лише додають динамівцям сил та позитивних емоцій.

У четвер футболісти провели відновлювальні процедури, у п'ятницю вранці тренування, а в суботу заплановані теоретичне заняття та заключне тренування, що передує важливій грі в чемпіонаті.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер