«Динамо» – «Говерла»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Говерла»: останні новини перед грою

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі Віталія Романова на НСК «Олімпійський» пролунає о 17:00.

Обидві команди вийшли на фінішну пряму, до кінця чемпіонату, якщо, звичайно, не буде «Золотого матчу», залишається провести по п'ять матчів. Для «Динамо кожне очко в цих іграх на вагу золота – команда зараз як ніколи за останні роки близька до здобуття чемпіонського трофею. Досить доречним у цій ситуації стало одужання колись травмованих гравців. Відновилися Мігель, Лукаш Теодорчик та Микита Бурда, останній уже провів одну гру в молодіжному чемпіонаті.

Навпаки, у складі «Говерли» напевно будуть відсутніми провідні виконавці, яких було взято в оренду на ігри нинішнього сезону у «Динамо». Це Коваль, Мякушко, Люлька, Ягодінскіс, Хльобас, Каверін та інші. Травмований Лукман Аруна. В'ячеславу Грозному доведеться неабияк поламати голову, ким замінити своїх найкращих гравців.

«Говерла» приїхала до Києва з Ужгорода на поїзді сьогодні о 10 годині ранку й повернеться до рідного міста відразу після матчу, назад поїзд вирушить о 20:00.

Уранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, що «Динамо» зіграє у синьому комплекті форми (воротар – у жовтому), а «Говерла» – в білому (воротар – у чорному).

Під час матчу в Києві синоптики обіцяють хмарну погоду, температура повітря підніметься до +17.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер