»Динамо» та adidas представили нову форму

»Динамо» та adidas представили нову форму

Традиційно ФК «Динамо» (Київ) та компанія adidas, багаторічний партнер нашої команди, представили нове екіпірування на нинішній сезон. Минулого року на суд громадськості було представлено виїзний комплект форми, зараз же прийшла черга оновити домашню форму. Захід проходив не в конференц-залі стадіону ім. Валерія Лобановського, як було в попередні рокт, а в самій чаші стадіону. На трибунах зібралося більше тисячі людей, які, незважаючи на робочий день, прийшли зустрітися з футболістами улюбленої команди, а за нагоди взяти автограф і сфотографуватися з ними.

А в позначений час на поле вийшли й самі футболісти, одягнені в обновки. На зустріч із уболівальниками прийшли воротарі Максим Коваль та Денис Бойко, захисники Тарас Михалик, Жерсон Маграо, Леандро Алмейда, півзахисники Денис Гармаш, Олег Гусєв, Владислав Калитвинцев, Факундо Бертольйо, а також нападники Артем Мілевський, Артем Кравець, Андрій Ярмоленко. Своїх партнерів на поле вивів капітан Андрій Шевченко. Задовольнивши апетит фанів в автографах, динамівці «пішли в народ», сфотографувавшись на пам’ять з усіма охочими. Родзинкою заходу стала серія пенальті, в якій десять щасливчиків спробували перехитрити з 11-метрової позначки Коваля та Бойка. Пощастило не всім, але подарунок із рук футболістів отримав кожен.

Що стосується власне дизайну форми, то цього року ФК «Динамо» (Київ) спільно з adidas вирішили згадати пам’ятні віхи в історії клубу. Так, у новому сезоні на грудях гравців буде красуватися широка синя смуга. Як елемент форми вона вперше з’явилася в 1936 році, коли ФК «Динамо» (Київ) дебютував у чемпіонаті СРСР, в якому команда відразу ж стала срібним призером. А в 1974 році саме у формі такого дизайну команда розпочала свою переможну ходу до Кубка володарів Кубків та Суперкубка Європи. У сезоні 2010/2011 на смузі будуть розміщені логотип adidas та емблема клубу – ліворуч і праворуч відповідно. Дизайнери також доповнили форму такими елементами, як, наприклад, синій комір-застібка, синє окантування футболки, а також клубна буква «Д» на гетрах.

В екіпіруванні використана технологія ClimaCool, яка виводить зайву вологу з поверхні тіла. Вона підтримує оптимальний мікроклімат, забезпечуючи спортсменам максимум комфорту. А поєднання тканин, сітчастого матеріалу і вентиляційних отворів гарантує відмінну вентиляцію і підтримує необхідну температуру тіла. В результаті футболісти легше справляються з фізичними навантаженнями.

Уперше в обновці команда зіграє вже найближчої суботи, 11 вересня, в домашньому матчі проти команди «Металург» (Запоріжжя).

 

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер