»Динамо» та діти разом!

»Динамо» та діти разом!

Вже стало доброю традицією, що під час новорічних та різдвяних свят ФК «Динамо» (Київ) не залишає без уваги тих, хто потребує допомоги. В рамках благодійної соціальної програми ФК «Динамо» (Київ) «Ми – разом!», яка проходить під особистим контролем президента «Динамо» Ігоря Суркіса, ФК «Динамо» поставив перед собою за мету в 2009-му році екіпірувати дитячі колективи шкіл-інтернатів, які беруть участь у футбольних змаганнях.

Напередодні водохресних свят «Динамо» прийшло в гості до дітей шкіл-інтернатів № 10 і №12 Дарницького району, а також частинку тепла і турботи отримали хлопчики та дівчата школи-інтернату №11 для дітей із вадами зору Голосіївського району.

На всіх дітей чекали приємні подарунки від улюбленої команди: сувеніри, клубна атрибутика, книги і журнали, солодощі, а також безкоштовні сезонні абонементи для відвідування домашніх матчів команди. В кожному із учбових закладів є футбольна команда, яка отримала повну екіпіровку, в тому числі м'ячі та комплекти форми.

На цьому благодійна акція «Ми – разом!» не закінчується. Протягом року для дітвори із спеціалізованих шкіл будуть організовані майстер-класи гравців «Динамо», екскурсії до клубного музею, на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського і на навчально-тренувальну базу «Динамо» в Конча-Заспі. Також планується проведення так званих «виїзних» відкритих тренувань, які команда проведе не тільки на своєму «домашньому» стадіоні, але й на інших аренах міста.

За словами віце-президента ФК «Динамо» (Київ) Вадима Костюченка, в клубі сподіваються, що діти шкіл-інтернатів стануть постійними відвідувачами матчів, вірними вболівальниками команди.

Дивіться фотогалерею "Динамо" та діти разом!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер