»Динамо» та НСК «Олімпійський»: історія триває

»Динамо» та НСК «Олімпійський»: історія триває

У конференц-залі НСК «Олімпійський» відбулося підписання контракту про співпрацю на найближчі п’ять років між ФК «Динамо» (Київ) та НСК «Олімпійський».

Історична для ФК «Динамо» подія минула за присутності зірок клубу минулих років – Леоніда Буряка, Олексія Михайличенка, Олександра Заварова, а також нинішніх футболістів команди Олександра Шовковського та Олега Гусєва.

Перед офіційною частиною заходу президент «Динамо» Ігор Суркіс у супроводі генерального директора концерну «Укрспортарена» Володимира Генінсона вийшли на футбольне поле, де у невимушеній атмосфері під спалахи фотокамер, мабуть, обговорили останні деталі угоди.

Після цього всі офіційні особи та журналісти перейшли до конференц-залу.

Ігор Суркіс, президент «Динамо»:

- Це справді історична подія не лише для «Динамо», але й міста Києва. Мені хотілося би сказати слова подяки будівельникам, які відтворили цю арену, де «Динамо» здобували всі свої кубки та медалі. Справді, на цьому стадіоні, я вважаю, великі футболісти грали, які подарували перший Кубок Кубків – Трошкін, Мунтян, Базилевич у тренерському тандемі з Лобановським. Я вважаю, що ці люди, критикуючи нинішню команду, мають рацію. Насамперед у тому, що нинішнє покоління трохи інше, що зараз інше ставлення. На цьому стадіоні «Динамо» здобувало славу. Ми домовилися з керівництвом стадіону, що це буде наш спільний проект. Будемо намагатися, щоб на плечах держави було якомога менше навантаження. Ще раз величезне спасибі будівельникам, керівництву країни.

Володимир Генінсон, генеральний директор концерну «Укрспортарена»:

- Ласкаво просимо на НСК «Олімпійський»! Ми намагалися зробити атмосферу затишною. Довго вели переговори, і все ж таки знайшли точки дотику з президентом клубу. Ми будемо разом експлуатувати цю арену. Ми будемо намагатися залучити нових людей, які будуть ходити на стадіон. Цінова політика, яку ми разом розробимо, буде розрахована на залучення якомога більшої кількості глядачів.

Олександр Заваров, півзахисник «Динамо» 80-х років:

- Це стадіон, на якому я грав практично вісім років. Він приносив мені лише успіх. Після відкриття нового стадіону, сподіваюся, команда буде грати ще краще... Хочу звернутися до вболівальників, щоб вони приходили сюди та підтримували свою команду.

Олександр Шовковський, воротар «Динамо»:

- Чимало славних сторінок тут було написано. Як міста, так і «Динамо», який грав на стадіоні. Ми пам’ятаємо ці сторінки. Нам дуже приємно, що ми будемо грати свої домашні матчі на цьому стадіоні, який буде гордістю всієї України. З великою відповідальністю будемо виходити на стадіон, щоб віддячити вболівальникам. Адже без них він не буде таким живим, яким був раніше.

Олег Гусєв, півзахисник «Динамо»:

- Я також на цьому стадіоні багато грав, але окрім Кубка України нічого не вигравав. За присутності президента обіцяю, що докладемо всіх зусиль, щоб виправити цю безглузду ситуацію (оплески в залі).

Після цього перший віце-президент ФК «Динамо» (Київ) Віталій Сівков та виконуючий обов’язки директора НСК «Олімпійський» Андрій Гертц підписали угоду, а Ігор Суркіс вручив Володимиру Генінсону футболку «Динамо» з написом «НСК Олімпійський – 88 років».

Фотогалерея

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер