“Динамо” і в першій лізі перемагає “Спартак”

“Динамо” і в першій лізі перемагає “Спартак”

У матчі 20-го туру першості першої ліги друга команда київського “Динамо” в упертій боротьбі перемогла івано-франківський “Спартак” – 1:0. Єдиний та вирішальний гол у поєдинку на рахунку Олександра Алієва, який ще більше зміцнив лідерство у бомбардирських перегонах.

У стартовому складі динамівців вийшов Максим Шацьких, який пропускав початок сезону через хворобу. Нападник виконав характерний для себе великий обсяг роботи, хоча доволі рідко загрожував воротам суперника. У середині другого тайму Максим мав реальну нагоду відзначитись, але його удар влучив у поперечину. Не побачили глядачі вилікувавшогося Сергія Федорова, про можливу появу якого казав тиждень тому Михайличенко.

Місце у воротах зайняв Віталій Рева. У суботу ввечері голкіпер разом із першою командою вилітає у Маріуполь, де, судячи зі всього, динамівські ворота захищатиме Шовковський. В обороні вийшли на даний момент “дублери” Амісулашвілі, Чеснаускіс та Алессандро, а в півобороні Хацкевич. Особливо варто відзначити дебют у динамівській команді Олександра Романчука. Зимового міжсезоння оборонець переїхав у столицю з чернігівської “Десни”, але на початку березня перехворів ангіною, через яку “приміряв” біло-блакитну футболку на кілька тижнів пізніше.

Весь поєдинок пройшов у рівній боротьбі. На 31-й хвилині Олександр Алієв зі штрафного з 20-ти метрів невідпорно спрямував м’яч у самий кут воріт. По перерві пристрасті на футбольному полі іноді виходили за межі спортивної боротьби. Порушеннями правил більше грішили динамівці, в наслідок чого матч господарі закінчували вдесятьох (66 хвилина). Артем Милевський у боротьбі грубо прямою ногою зачепив опікуна, який упав немов підкошений. Варто відмітити, що після винесення покарання оборонець піднявся та, немов нічого не трапилося, продовжив гру.

Фінальні десять хвилин були за гостями. Територіальна перевага матеріалізувалася у небезпечний удар з семи метрів івано-франківця, але на висоті був голкіпер Рева. Свисток про закінчення матчу зафіксував мінімальну перемогу “Динамо-2”.

«Динамо-2» - «Спартак» - 1:0 (1:0).

«Динамо-2»: Рева, Прошин – кап, Амісулашвілі (Ярмаш, 66), Алессандро (Башлай, 57), Чеснаускіс, Хацкевич (Рожок, 83), Оберемко, Романчук (Огненович, 64), Алієв, Шацьких (Кругляк, 73), Милевський.

Гол: Алієв (31).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер