“Динамо” – “Іллічівець”. Післяматчева прес-конференція

“Динамо” – “Іллічівець”. Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер “Динамо”:

- Слід подякувати нашому суперникові, який, незважаючи на втрату мотивації продовжити боротьбу в Кубку, дуже відповідально підійшов до матчу-відповіді. Сподіваюся, нам це допоможе, адже саме така гра була потрібна “Динамо” напередодні поєдинку з “Локомотивом” у Лізі чемпіонів.

Задоволений, що останню зустріч на внутрішній арені у цьому році ми закінчили перемогою. Тепер у нас залишились два дуже відповідальних матчі в Лізі чемпіонів. Сьогодні кожен з гравців бажав проявити себе з найліпшого боку, зробити заявку на потрапляння до стартового складу на матч у Москві. Можливо, через це у них не все виходило.

У матчі через різні причини не взяли участь кілька гравців. Серед них Федоров, Гавранчич, Хацкевич, Нанні... Сподіваюся, завтра, коли команда збереться на базі і розпочнеться повноцінна підготовку до матчу з “Локомотивом”, вони зможуть взяти участь у тренувальному процесі. Але гарантувати стовідсоткову готовність цих гравців я не можу.

Фізично кожен з футболістів зараз виглядає непогано. Усі намагалися підтримувати високий темп, демонстрували колективні дії. Рахунок не тяжів над хлопцями та й ми занадто серйозно не налаштувати команду на звітну гру. За плечами доволі важкий рік, а ця гра не вимагала високого настрою. Через це на гру ми високих завдань не ставили.

-Будь ласка, розкажіть докладніше про стан травмованих гравців...
-Сподіваюся, Ринкон і Онищенко у сьогоднішній грі “заробили” лише синці, які не виведуть їх з ладу. Гавранчич відчув біль у задній поверхні стегна, тож ми надали йому відпочинок У Хацкевича проблеми з зубами, він не тренувався, тож питання його участі у грі з “Іллічівцем” відпало автоматично. Нанні, сподіваються, долучиться до основної групи у четвер, чого не скажеш про Сергія Федорова, якому для одужання буде потрібна ще одна-дві доби. Сподіваюся, до матчу з “Локомотивом” усі хлопці підійдуть повністю здоровими.

-Останнім часом все частіше в основі з’являється Айіла Юссуф. Це вимушена міра чи наслідок зростання його класу?
-Однозначно відповісти важко. Часткова – ми змушені його випускати, але він своєю грою доводить претензії на місце в основному складі.

-Ви б сильно засмутилися, якби гра закінчилася внічию?
-Рахунок на табло не був головним сьогоднішнього вечора. Але у кожній грі потрібно досягати максимального результату, адже це додає позитивні емоції усім нас. Поєдинок з “Іллічівцем” не був виключенням.

-Де команда готуватиметься до поєдинків у Лізі чемпіонів?
-Три дні, які залишились до матчу в Москві, ми проведемо на базі в Конча-Заспі. Два тижні, які залишаться до гри з “Інтером”, радше за все, ми проведемо на зборі в Італії.

* * *

Іван Балан, тренер “Іллічівця”:

-Вітаю “Динамо” з виходом до півфіналу національного кубку. Після матчу в Маріуполі на підготовку до звітної гри у нас було три дні. Головний тренер Микола Павлов знайшов потрібні слова і аргументи для футболістів, які вийшли на поле з наміром довести випадковість нищівної поразки. По сьогоднішній грі скажу, що “ми зіграли як могли”. Зазначу, що команда виконала поставлене перед нею завдання – вийти до чвертьфіналу Кубку України.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер