“Динамо” – “Іллічівець”. Післяматчева прес-конференція

“Динамо” – “Іллічівець”. Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер «Динамо»:

-На якість продемонстрованої сьогодні гри вплинуло кілька факторів. По-перше, більшість вийшовших на поле футболістів довгий час не мало ігрової практики, що відобразилося на їх зіграності. По-друге, ми поступились опонентам у мотивації і в настрої. Особливо це було помітно в першому таймі. У цьому є і провина тренерів, адже наші слова не дійшли до гравців.

Також вплинув факт, що наступну гру ми проведемо в Лізі чемпіонів. Сукупність перерахованих факторів і повернула хід гри з бажаного нами напрямку.

Найголовніше у сьогоднішньому вечорі – добуті три очки. Це дає нам право повністю сконцентруватися на матчі з лондонським “Арсеналом”.

-Що з Ринконом, залишившим поле на 9-й хвилині?
-Зараз мені важко відповісти на ваше питання. У боротьбі він ушкодив голеностоп. Це був рецидив старої травми, тому Діого не зміг продовжити гру.

* * *

Микола Павлов, головний тренер “Іллічівця”:

-Ми сподівалися, що “Динамо”, маючи в наявності практично два десятка рівноцінних гравців, виставить проти нас склад, аналогічний матчу з “Зіркою”. Побачивши в основі провідних виконавців, сказав хлопцям: “нас, либонь, поважають”. Ми не поступалися опонентам 70 хвилин ігрового часу, не дозволивши створити біля наших воріт небезпечних моментів.

Після пропущеного м’яча ми мали нагоди зрівняти рахунок, але, за великим рахунком, це було б випадковістю. Ми зіграли гідно, а результат вважаю закономірним. Динамівцям, у свою чергу, бажаю успіхів у Лізі чемпіонів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер