«Динамо» – «Іллічівець»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Іллічівець»: останні новини перед грою

Стартовий свисток головного арбітра зустрічі Олександра Головкова пролунає о 19:30.

Уперше в сезоні перша команда «Динамо» прийматиме гостей не на НСК «Олімпійський», а на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Це вимушене рішення, оскільки футбольне поле «Олімпійського» зараз перебуває не в найкращому стані. Було вирішено зробити паузу, аби газон встигнув якнайкраще відновитися до матчу Ліги Європи проти англійського «Евертона», який відбудеться найближчого четверга.

Востаннє на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського перша наша команда грала 20 жовтня 2013 року, коли формально в гостях перемогла київський «Арсенал» (0:2). У тій грі голами відзначилися Андрій Ярмоленко та Джермейн Ленс.

Ленс точно не братиме участі в цій грі, так само як і Євген Макаренко, який також перебуває в лазареті. Напередодні відбулася гра молодіжних складів, у якій взяли участь Денис Гармаш, який провів на полі 80 хвилин, та Євген Чумак, який відіграв один тайм.

Дискваліфікованих на гру ані у складі «біло-синіх», ані у складі «Іллічівця» немає.

Уранці в день матчу відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, що «Динамо» зіграє в синьому комплекті форми (голкіпер – у зеленому), а «Іллічівець» – у червоному (голкіпер – у жовтому).

На вечір неділі синоптики обіцяють у Києві безхмарну погоду з температурою повітря близько +6°С.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер