»Динамо» - «Інтер»: врахувати негативний досвід

»Динамо» - «Інтер»: врахувати негативний досвід

За всю історію єврокубків «Динамо» 16 разів зустрічалося з командами з Італії, з них двічі – із міланським «Інтером». Обидва поєдинки з «синьо-чорними» шестирічної давнини ще свіжі в пам'яті динамівських уболівальників.

30 вересня 2003 року. Груповий турнір Ліги чемпіонів. 2 тур

«Інтер» - «Динамо» - 2:1

«Інтер»: Тольдо, Х.Дзанетті, Каннаваро, Адані, Кордоба, К.Дзанетті, Емре, Кілі Гонсалес, ван дер Мейде (Хельвег, 61), Крус (Каллон, 78), Мартінс (Вієрі, 59).

«Динамо»: Шовковський, Пеєв, Дмитрулін (Хацкевич, 68), Саблич, Федоров, Несмачний, Лєко, Гіоане, Белькевич, Діого Рінкон, Шацьких (Мелащенко, 86).

Голи: Адані (23), Вієрі (90) - Федоров (34).

Ця Ліга чемпіонів запам'яталася трьома пропущеними м'ячами на останніх хвилинах у всіх виїзних матчах – з «Інтером», «Арсеналом» та «Локомотивом». Втрачених очок не вистачило команді, щоб посісти місце у верхній частині таблиці, що дає право кваліфікуватися до плей-оф престижного турніру. Удвічі прикро, адже за грою
динамівці не поступилися жодному із суперників.

 
* * *


10 грудня 2003 року. Груповий турнір Ліги чемпіонів. 6 тур

«Динамо» - «Інтер» - 1:1

«Динамо»: Шовковський, Пеєв (Мілевський, 84), Гавранчич, Саблич, Дмитрулін (Чернат, 78), Несмачний, Лєко, Гіоане (Гусєв, 74), Белькевич, Діого Рінкон, Шацьких.

«Інтер»: Тольдо, Кордоба, Адані, Каннаваро, Алмейда, Емре (Рекоба, 88), Х.Дзанетті, Паскуале, ван дер Мейде (Мартінс, 49), Крус (Лямуші, 82), Вієрі.

Голи: Діого Рінкон (85) - Адані (68).

Динамівцям для виходу з групи необхідна була тільки перемога. Нічия, так само як і поразка, відкидала киян на останнє місце в турнірній таблиці, позбавляючи права брати участь навіть у Кубку УЄФА. Найцікавіше на полі відбулося наприкінці зустрічі. Гості вийшли вперед, але за п'ять хвилин до фінального свистка Діого Рінкон зрівняв рахунок. Після цього 81 тисяча глядачів на НСК «Олімпійський» затамувавши подих дивилася на відчайдушні спроби команди Михайличенка вирвати перемогу. Моменти були один краще за інший! Мілевський, Чернат, Лєко. На жаль, підвела реалізація.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер