»Динамо»: з Ізраїлю до Іспанії, транзитом через Київ

»Динамо»: з Ізраїлю до Іспанії, транзитом через Київ

30-го січня завершився для футболістів перший навчально-тренувальний збір, який проходив в Ізраїлі. Після прильоту до Києва футболісти отримали два вихідних, а на заміській клубній базі в Кончі-Заспі зберуться в середу. Цього ж дня головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін проведе прес-конференцію для журналістів, після якої в манежі відбудеться матч між першою та другою динамівськими командами (також відкритий для представників ЗМІ).

На ранок четверга, 3-го лютого, запланований виліт до Іспанії, де впродовж двох тижнів у Марбельї «біло-блакитні» будуть готуватися до виїзного матчу 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА проти турецького «Бешикташа». У рамках збору заплановано проведення чотирьох спарингів. 5-го лютого «Динамо» зіграє з чеською «Спартою», 8-го, після від'їзду групи футболістів до розташування своїх збірних, поміряється силами з варшавською «Полонією» чи «Локомотивом» із Пловдива (остаточно суперник буде відомий уже на місці, залежно від результатів Marbella Cup, який паралельно проходитиме в місті в ці дні.).

12-го лютого відбудеться гра з найкращою командою Китаю – «Шаньдун Люен». Завершальний спаринг на іспанській землі буде проведено 13-го лютого, суперником стане «Зеніт», який також готується до матчів Ліги Європи (опонентом пітерців є швейцарський «Янг Бойз»).

16-го лютого делегація «Динамо» перебазується до Стамбулу, де цього ж дня головний тренер у супроводі одного з гравців проведе передматчеву прес-конференцію. А наступного дня на всіх нас очікує головне дійство – перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА між «Бешикташем» та «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер