«Динамо» (К) – «Рапід» (В): останні новини перед грою

«Динамо» (К) – «Рапід» (В): останні новини перед грою

Як повідомив головний тренер наших гостей Зоран Баришич, травмованих у команді немає, а з позитивних новин у стані суперника відзначимо, що напередодні вильоту до Києва свій контракт із «зелено-білими» до 2016 року подовжив 19-річний півзахисник Домінік Видра (10 матчів у поточному чемпіонаті Австрії, один гол, дві гольові передачі).

Як відомо, майбутній матч пройде на тлі політичних подій, що мають місце в українській столиці. Віце-президент київського «Динамо» Олексій Семененко повідомив, що клуб щільно контактує з лідерами фанатських рухів. Вони обіцяють не проводити на трибунах жодних політичних акцій, які могли б призвести до санкцій збоку УЄФА.

На традиційній передматчевій нараді учасників поєдинку було вирішено, що господарі одягнуть комплект білої форми (воротар у жовтому), а гості вийдуть у біло-зелених у смужку футболках (голкіпер у червоному). Судді одягнуть уніформу чорного кольору.

Матч викликає великий інтерес в Австрії й буде показаний у прямій трансляції двома найбільшими каналами SKY та ORF, а наші телеглядачі можуть побачити гру, налаштувавши свої телевізори на канал 2+2.

Стосовно погодних умов, усім уболівальникам, які готуються відвідати останній матч «Динамо» 2013 року, повідомляємо, що за прогнозом www.sinoptik.ua, весь день у Києві буде хмарним. Без опадів. Температура повітря на момент початку зустрічі складатиме комфортні -2°C

Закликаємо всіх уболівальників нашого клубу забезпечити серйозну підтримку нашим хлопцям на НСК «Олімпійський» та допомогти команді вирішити завдання з продовження походу за трофеєм Ліги Європи в наступному році!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер