«Динамо» (К) – «Рапід» (В): прогноз від Олега КУЗНЕЦОВА

«Динамо» (К) – «Рапід» (В): прогноз від Олега КУЗНЕЦОВА

- Чи достатньо десяти днів, щоб відпочити та підготуватися до останнього матчу року?

- Позаду не лише перше коло чемпіонату, а й старт другої половини турніру. Звичайно, накопичилась певна втома. Тим не менш, упевнений, усі розуміють, що рік потрібно завершити добре. У зв'язку з цим у фізичному плані проблем не має бути.

- Тривалий час «Динамо» трималося на п’ятій позиції в турнірній таблиці чемпіонату України, але завдяки результатам останнього туру до весни буде на другому місці. Що це значить у контексті матчу з «Рапідом»?

- Коли виграєш – завжди приємно. Є різниця, коли ти відстаєш на 11 очок, і коли підрівнявся з рештою, відстаючи лише на п'ять. Це має позитивно позначитися на настрої команди, адже до кожного матчу краще готуватися на позитивній ноті.

- Як боротися з проблемою реалізації створених моментів?

- Над усім цим потрібно працювати на тренуваннях, адже якогось методу подолання певної проблеми немає. Головне – створювати ці самі моменти.

- А чи не завадять гравцям думки про відпустку?

- Я так не думаю. Усі прагнуть завершити рік на позитивній ноті, а потім буде місяць відпочинку. У цьому плані проблем також не має виникнути.

- Наскільки важливий результат у матчі з «Рапідом» для Олега Блохіна?

- Важко сказати, адже останнім часом він перебуває під серйозним тиском. Усі хочуть щось змінити, але мені незрозуміло навіщо. Швидше за все, його роботу потрібно оцінювати вже навесні, коли всі футболісти пройдуть повноцінну підготовку на зборах та буде проведено повний обсяг роботи. Вважаю, президент також не робитиме якихось поспішних висновків із цього приводу.

- Яким ви бачите розвиток подій у матчі? Чим може здивувати «Рапід»?

- Фаворит цього матчу – «Динамо». Можливо, «Рапіду» вдасться створити щось зі стандартних положень, завдяки чому команда досягла результату в домашньому поєдинку. Мені здається, що матч на «Олімпійському» складеться для киян дуже легко й вдало. Можливо, «Динамо» навіть виграє з рахунком 3:0 чи 4:0.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер