«Динамо» – «Карлсруе» – 0:1. Результат поєдинку вирішив гол зі стандарту...

«Динамо» – «Карлсруе» – 0:1. Результат поєдинку вирішив гол зі стандарту...

Після двох перемог у попередніх матчах, цього разу кияни поступилися 0:1.

Звітний збір динамівці проводять у неповному складі, без гравців національних збірних України та Хорватії, тому й оптимальний склад, який у тренерів сформувався до зустрічі з німцями, можна назвати експериментальним. У воротах місце зайняв Денис Бойко. В центрі оборони розташувався бразильський дует Бетао – Алмейда, а праворуч та ліворуч відповідно звичні місця отримали Данило Сильва та Горан Попов. У півзахисті створювати небезпеку на флангах були зобов’язані Адмір Мехмеді та Мілош Нінкович, а в ролі опорників виступили Сергій Рибалка та Бадр Ель Каддурі, який цього дня був капітаном. І, нарешті, в нападі під Артемом Кравцем діяв по всьому фронту атаки верткий Дуду.

У першому таймі гра переважно проходила на половині поля «Карлсруе». Після вильоту до третього дивізіону в команді омолодився склад, новачки намагаються себе зарекомендувати. У цій зустрічі їм це вдалося зробити. Динамівці багато атакували, часто пробивали по воротах, особливо в першому таймі, але кожного разу гравцям не вистачало виконавської майстерності, або вдало діяв воротар німецького клубу Орлішаузен. Особливо активними в завершальній стадії були Мехмеді та Кравець. Юрій Сьомін із тренерської лави вимагав від своїх підопічних більше атакувати й шукати загострення біля воріт суперника. На 36-й хвилині динамівці були близькими до успіху – Мехмеді вийшов на ударну позицію та пробив із лінії штрафного майданчика. На розчарування Адміра, воротар спромігся парирувати м’яча.

Другий тайм пройшов за аналогічним сценарієм. Хоча рішення тренера німецької команди Маркуса Кучинського, який повністю змінив у перерві свій склад, дало на самому початку певні дивіденди у вигляді кількох гострих моментів, створених біля воріт «біло-синіх». Динамівцям же явно не вистачало нестандартних ходів під час розвитку атак. Банальні навіси та простріли для німецьких захисників не становили небезпеки, зате коли кияни «включали» креатив, із гри не виходив воротар Моритц, який з’явився на полі після перерви. Найбільш небезпечні моменти були в Ель Каддурі та Каверіна. У першому випадку врятував воротар, а в другому на шляху м’яча став захисник.

У підсумку м’яч, який було забито на 72-й хвилині головою після штрафного Тімо Керном, виявився єдиним.

Третій контрольний матч 1-го збору

23.06.2012. Австрія, Штанс, стадіон «Шпорт плац Штанс»

«Динамо» – «Карлсруе» – 0:1 (0:0)

«Динамо»: 71.Бойко, 2.Данило Сильва, 3.Бетао, 44.Алмейда, 6.Попов (37.Юссуф, 68), 30.Ель Каддурі – кап, 14.Рибалка, 99.Дуду (24.Каверін, 73), 36.Нінкович, 13.Мехмеді, 22.Кравець (21.Хльобас, 57).

«Карлсруе» (1 тайм): 1.Орлішаузен, 4.Штоллен, 5.Кемпе, 6.Мауерсбергер, 15.Заутер (20.Алібаз, 26), 17.Хеннінгс, 18.Хаас – кап, 21.Кребс, 22.Шик, 24.Беньяміна, 26.Фарнхаген.

(2 тайм): 14.Моритц, 2.Клінгманн, 3.Гордон, 8.Бельстлер, 10.Калханоглу, 11.Соріано, 16.Кагара, 20.Алібаз, 23.Керн, 25.Блум, 19.Акпогума.

Гол: Керн (72).

Попереджені: Попов (60) – Алібаз (70).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер