»Динамо» – «Карпати». Початок матчу о 15:00

»Динамо» – «Карпати». Початок матчу о 15:00

Після від'їзду до національних і молодіжних збірних чотирнадцяти гравців, у повному складі на базі в Кончі-Заспі динамівці зібралися в середу, цілеспрямовано розпочавши підготовку до гри з «Карпатами». Зараз команда вступає в щільний ігровий графік - за двадцять два дні киянам доведеться провести сім матчів!

Через дискваліфікацію пропустить сьогоднішню гру Бадр Ель Каддурі (до речі, з аналогічної причини у складі «Карпат» не зможуть зіграти відразу двоє футболістів. Півзахисник Ігор Худоб’як відбуває двохматчеву дискваліфікацію за вилучення в матчі 11-го туру проти «Таврії», а колега по амплуа Михайло Кополовець встиг у нинішньому сезоні «заробити» чотири попередження). Враховуючи, що інші лівофлангові захисники – Горан Попов і Жерсон Маграо – заліковують травми, дебютувати в нинішньому чемпіонаті може Андрій Несмачний. Позаду проблеми із зламаним носом у Данило Сильви. Бразильцю замовили в Німеччині спеціальну захисну маску, цілком можливо, він у ній вийде в матчі з «Карпатами». Андрій Шевченко пропустив гру збірної України проти Бразилії, але тепер проблеми зі здоров’ям у капітана позаду, він тренується і готується до гри з львів’янами.

Підвернувши на одному із тренувань ногу, три тижні провів у лазареті Максим Коваль. Залікувавши ушкодження, Максим разом із партнерами останні дні готувався до матчу з «Карпатами». Враховуючи, що в п'ятницю за молодіжний склад зіграв Бойко, з великою часткою вірогідності можна припустити, що Коваль знову зіграє за першу команду. Додамо, що окрім вищезазначених Попова і Маграо продовжують відновлюватися після травм Шовковський, Богуш, Михалик, Бертольйо і Кравець.

Головним арбітром матчу «Динамо» – «Карпати» буде Юрій Вакс із Сімферополя. У нинішньому сезоні в активі Вакса п'ять матчів в елітному дивізіоні, у тому числі один за участю «Динамо». Спогади від того поєдинку у нашої команди не самі райдужні: прикра поразка в Полтаві від «Ворскли» (1:3) дуже вдарила по амбіціях «Динамо». Допомагати Ваксу будуть асистенти арбітра національної категорії – Валерій Давидов (Кременчук) і Едуард Карапетян (Тернопіль).

Матч 13-го туру Епіцентр-Чемпіонату України «Динамо» – «Карпати» відбудеться в Києві, на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського, в суботу, 16-го жовтня. Початок о 15:00. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі 1+1, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер