»Динамо» – «Карпати». Початок матчу о 19:30

»Динамо» – «Карпати». Початок матчу о 19:30

Висока щільність у верхній частині турнірної таблиці підвищує інтригу в боротьбі за призові місця. Провівши на матч більше, вперед вирвався харківський «Металіст». На три очки від лідера відстає «Динамо», але розстановку сил можуть змінити недільні матчі.

Враження від невдалого старту на внутрішній арені «Карпати» поліпшили перемогою в Лізі Європи над «Сент Патриксом». Тепер саме час колективу Олега Кононова, що перебуває у процесі становлення, надолужити прогаяне в чемпіонаті, де зараз він серед аутсайдерів. Навряд чи може занести до активу перші тури й «Динамо»: дві перемоги в чотирьох матчах – явно не чемпіонський графік.

«Металург» та «Рубін» продемонстрували хороший приклад львів’янам, як відбирати очки в команди Юрія Сьоміна. Динамівці мають проблеми під час проходження насиченої оборони суперника, при цьому самі в захисті грають далеко не ідеально. Через застуду навряд чи встигне до гри відновитися Євген Хачеріді, також під знаком питання участь Ель Каддурі. Дебютує цього сезону Коваль, який займе у воротах місце Шовковського. Перемогти в недільному матчі буде справою честі для київської команди, яка втрачала очки у трьох останніх іграх. Одним із головних завдань для Сьоміна буде правильний вибір гравців у центр поля, які відповідають за створення. Раніше тренер віддавав перевагу Єременку й Аруні. Гра нігерійця в Казані може стати приводом для ротації складу. Тим паче, на лаві запасних є Алієв, Нінкович, Гармаш.

Обслуговувати зустріч буде арбітр національної категорії Юрій Мосейчук із Чернівців. У нинішньому сезоні в активі арбітра вже два матчі елітного дивізіону, в яких було пред’явлено 12 жовтих карток, але обійшлося без вилучень та призначення пенальті. В минулому сезоні Мосейчук відпрацював на десятьох матчах Прем’єр-ліги, без участі «Динамо» чи «Карпат». Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра ФІФА – Сергій Возняк та Ігор Пономаренко (обидва – Миколаїв).

Матч п’ятого туру Епіцентр-Чемпіонат України «Динамо» – «Карпати» відбудеться 7-го серпня в Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 19:30. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».


Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер