»Динамо» – “Карпати”. Напередодні матчу

»Динамо» – “Карпати”. Напередодні матчу

Насичений травневий графік "Динамо" наближуєтьсь до свого піку. На наступному тижні кияни двічі зійдуться з "Шахтарем", в зустрічах з яким вирішиться питання щодо переможця Кубка України і багато в чому проясниться розстановка сил в національному чемпіонаті.

Але перед зустрічами з донецькою командою на "Динамо" очікує матч проти львівських "Карпат". "Для нас найважливіша гра - наступна", - не раз повторював Олексій Михайличенко і з цим твердженням важко сперечатися. "Карпати" останнім часом набули слави непередбачуваної команди - западнеці низку поразок із легкістю можуть "проміняти" на серію яскравих перемог.

Для динамівців одним з найголовніших завдань є відновлення фізичних кондиції після матчів у турнірі пам'яті В.Лобановського. Тренери дали пограти практично всім заявленим на турнір футболістам, тому важко казати про нестачу ігрової практики. Вчора команда отримала день відпочинку, а вже сьогодні гравці зібралися на базі для підготовки до суботнього матчу.

У лазареті "Динамо" нині знаходяться двоє футболістів: Ласло Боднара прооперовано на пахових кільцях, а Юрію Дмитруліні видалено апендицит. Відрадно, що в півфінальному матчі турніру Лобановського на поле вийшов Федоров. Від присутності Сергія в багато чому залежить надійність дій центру динамівської оборони.

Не виключено, що за відсутності Дмитруліна правий фланг закриє Георгій Пеєв. Подібний досвід болгарський хавбек вже має.

Орієнтовний склад "Динамо" (версія офіційного сайту): Рева - Несмачний, Федоров, Гавранчич, Пеєв, Белькевич, Гусин, Хацкевич, Діого Ринкон, Лєко, Шацьких.

У чемпіонатах України суперники зустрічались 21 раз: +11=6-4, різниця м'ячів 30:14 на користь "Динамо". В Києві перевага господарів була більш помітною: 6 перемог в активі "Динамо", 3 нічиї за однієї поразки. Різниця м'ячів 20:2.

Найкращий бомбардир в очних зустрічах Сергій Ребров. Форвард "Динамо" п'ять разів засмучував воротарів суперника. Три влучних удари в активі Леоненко, по два рази відзначилися Максимов, Шацьких та Ідахор. У львів'ян два голи на рахунку Івана Гецько.

У матчі першого кола у Львові суперники розійшлись миром - 0:0.

"Карпати": Налєпа, Беньо, Чижевський, Сапуга, Мизін, Лучкевич, Вовчук (Веприк, 68), Хома, Даниловський (Симіч, 40), Ковальчук, Аньямке.
"Динамо": Рева, Гіоане, Боднар, Дмитрулін, Саблич (Несмачний, 62), Гусин, Белькевич, Лєко (Мелащенко, 74), Діого Ринкон, Ідахор (Чернат, 46), Шацьких.

Нагадаємо, що поєдинок 25-го туру чемпіонату України між "Динамо" та "Карпатами" відбудеться в суботу, 17 травня, на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Квитки ціною 2, 4 та 6 гривень вже поступили у продаж. Початок матчу о 20.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер