»Динамо» - «Карпати». Перед матчем

»Динамо» - «Карпати». Перед матчем

Чекаємо перемоги, хорошої гри, повний стадіон та золоті медалі. Усе це можливо на одному матчі.

У неділю динамівці можуть стати чемпіонами країни. Для цього в поєдинку з «Карпатами» «біло-синім» достатньо зіграти внічию. Але хіба коли-небудь перед нашою командою стояло завдання розійтись миром у домашніх стінах? Без сумніву, підопічні Анатолія Дем’яненка будуть грати на перемогу.

Перед наставниками команди виникли дві проблеми. По-перше, як не крути, близькість титулу дещо розхолоджує футболістів. Виникає розслабленість, впевненість у тому, що чемпіонство уже нікуди від тебе не втече. Тренерському штабу дуже важливо знайти ті слова, які дозволять гравцям сконцентруватись та вийти на поле зібраними. Віримо, що наставникам усе вдасться.

Друга проблема - традиційна для "Динамо". На жаль, декілька провідних виконавців зустріч пропустять. Кращий бомбардир команди весняно-літньої частини сезону Клебер та основний стопер Родріго дискваліфіковані, Айїла Юссуф, Сергій Федоров, Артем Мілевський, Сергій Ребров і Бадр Ель Каддурі травмовані, а Горан Саблич лише приступив до повноцінних тренувань.

У львів’ян не зіграє тільки Тарас Петрівський. Усе решта, за останніми даними, в строю та готові дати бій господарям поля.

Орієнтований стклад "Динамо" (версія fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Гусєв, Ващук, Мандзюк, Несмачний - Корреа, Михалик, Гіоане, Нінкович, Діого Рінкон – Швацьких

Обслуговувати зустріч буде бригада арбітрів у такому складі: Євген Абросимов (Одеса) - головний; Анатолій Свистун (Чернігів), Валерій Давидов (Кременчук) - асистенти.

У чемпіонатах України динамівці зіграли з "Карпатами" 25 матчів, із яких виграли 14, внічию завершилось 7 поєдинків, і в чотирьох випадках перемогли львів’яни. Різниця м’ячів 38-18, зрозуміло на чию користь.

Анатолій Дем’яненко: "Не поспішайте нас вітати. Ми ще не стали чемпіонами, але у хлопців є чудова можливість поставити крапку в цьому сезоні на, надіюсь, переповненій рідній арені".

Горан Гавранчич: "Налаштовуємось лише на перемогу. Тим паче, трибуни напевне будуть вщерть заповнені нашими уболівальниками".

Юрій Дячук-Ставицький: "Незважаючи на те, що "Динамо" виграло Кубок України і практично стало чемпіоном, ми будемо грати з ними так, щоб показати хороший футбол і, як говориться, по можливості не програти, а можливо і виграти".

Початок зустрічі о 18:00, пряма трансляція на телеканалі СТБ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер