»Динамо» (Київ) - «Динамо» (Москва) - 1:1: генеральна репетиція

»Динамо» (Київ) - «Динамо» (Москва) - 1:1: генеральна репетиція

Завершальний матч на навчально-тренувальному зборі в Марбельї розглядався тренерським штабом «Динамо» як генеральна репетиція перед першим поєдинком 1/16 фіналу Кубка УЄФА з «Валенсією». Умовний резерв провів ранкове тренування, інші ж брали участь у спарингу з московськими одноклубниками.

Треба відзначити, що команди достатньо добре знають одна одну. За минулий рік кияни двічі грали з москвичами. Рівно рік тому, також на зборах в Іспанії, команди розійшлися миром 0:0, а влітку в рамках Міжнародного турніру «Игры чемпионов», який проходив у Москві, переможця в поєдинку довелося з'ясовувати лише за допомогою серії пенальті (основний час закінчився з рахунком 1:1).

Звітний поєдинок пройшов за незначної переваги київського «Динамо». Обидві команди активно використовували фланги, результатом чого була велика кількість навісних подач. Втім, у цьому компоненті жоден із суперників не досяг успіху. Результативними виявилися розиграші стандартних положень. Відкрити рахунок вдалося киянам. За відсутності Олександра Алієва штрафний удар у метрах 25-ти від воріт виконав Сергій Кравченко, та вдарив на техніку – м'яч залетів у верхній кут воріт суперника.

Втримати перевагу до перерви підопічним Юрія Сьоміна, втім, не вдалося. За кілька хвилин до закінчення основного часу першого тайму москвичі заробили штрафний на лівому фланзі. Люк Уїлкшир виконав навісну подачу, а Олександр Кержаков на дальній стійці переправив м'яча у ворота – 1:1.

Другий тайм команди розпочали доволі активно. Втім, із часом футболісти московського «Динамо» почали боротися із активністю киян за допомогою брутальних фолів. Поступово пристрасті на полі розпалювалися, результатом чого стало заворушення між гравцями команд, після якої Юрій Сьомін вирішив вивести свою команду з поля. Цілком зрозуміле рішення Юрія Павловича – травми напередодні матчів із «Валенсією» нам зовсім не потрібні. А в разі продовження спарингу, все йшло до цього...

«Динамо» (Київ) - «Динамо» (Москва) - 1:1 (1:1)

«Динамо» (Київ):
Шовковський (Богуш, 46), Несмачний, Михалик, Бетао, Ель Каддурі, Єременко, Вукоєвич, Гіоане (Кравець, 60), Кравченко, Нінкович, Мілевський.

«Динамо» (Москва): Габулов, Гранат, Фернандес. Колодін (Карпович, 46), Танасьєвич, Хохлов, Уїлкшир (Свежов, 46), К.Комбаров, Д.Комбаров, Кержаков, Димидко (Смолов, 46).

Голи: Кравченко (27) - Кержаков (42).

Попереджені: Єременко (62), Ель Каддурі (64) - Кержаков (55), Танасьєвич (57), Карпович (58), К.Комбаров (64).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Марбельї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер