«Динамо» (Київ) – «Динамо» (Загреб). Останні приготування

«Динамо» (Київ) – «Динамо» (Загреб). Останні приготування

Поєдинок відбудеться в середу, 3 жовтня, на НСК «Олімпійський». Початок о 21:45.

«Динамо» (Київ): підтвердити традицію по Блохіну!

Після стартових матчів у Лізі чемпіонів обидва «Динамо» перебувають в однакових умовах. Букмекери, щоправда, в один голос віддають перевагу господарям поля: +1,4 = 4,4 -8. Тепер у «біло-синіх» справа «за малим» – втілити оптимістичні прогнози в життя.

Сьогодні виповнюється рівно тиждень з моменту, коли Олег Блохін провів перше тренування з «Динамо». З приходом нового тренера футболісти перебувають у хорошому емоційному стані, намагаючись забути про невдалі вересневі матчі. У «Динамо» залишаються хороші шанси успішно вирішити поставлені завдання в чемпіонаті України та в Лізі чемпіонів, і для цього зараз докладаються всі зусилля.

Порівняно з грою із «Зорею», тренери розраховують на посилення центру поля Мігелем Велозу та Денисом Гармашем. Обидва готуються до поєдинку. Не зможуть зіграти Мілош Нінкович та Айїла Юссуф, але це не повинно стати великою проблемою, адже при всій повазі до старожилів команди, в нинішньому сезоні вони не грають у ній ключові ролі.

Для Олега Блохіна-тренера майбутній поєдинок стане дебютним у Лізі чемпіонів. Але аж ніяк не в єврокубках, в яких він очолював «Олімпіакос» ще в далекому 1990 році. Цікаво, що й у цьому грецькому клубі, і через 18 років, перебуваючи біля керма ФК «Москва», в дебютному єврокубковому матчі керована Блохіним команда перемагала. От так бий сьогодні, Олегу Володимировичу!

«Динамо» (Загреб): ставка на нічию

Останні сім сезонів «Динамо» безумовно є найсильнішою командою Хорватії, з року в рік перемагаючи в національному чемпіонаті. Не послаблює позиції клубу і постійний відтік найсильніших виконавців, які нині успішно виступають у багатьох провідних клубах Європи. Навіть в таборі київського «Динамо» таких двоє - півзахисники Огнен Вукоєвич і Ніко Кранчар.

Наставник загребців Анте Чачіч не приховує, що для виконання поставленого перед ним завдання - посісти в групі третє місце - на НСК «Олімпійський» його влаштує і нічия. Основну ставку тренер зробить на надійну гру в захисті, стовпом у якої є 34-річний Йосип Шимуніч. У цьому впевнений селекціонер київського «Динамо» Берислав Станоєвич, який дав прогноз на стартовий склад суперника: «Місце Келави у воротах не обговорюється. Пара центральних захисників Віда і Шимуніч. Зліва в захисті, відповідаючи за весь фланг, Піваріч, праворуч Врсалько. Опорні півзахисники Ковачич та Ібаньєс, праворуч Карраско, плеймейкер Саммір. У нападі Бечірай і Чоп».

Міг підсилити загребців і Йєрко Лєко, але він не заявлений за команду в Лізі чемпіонів, оскільки його відрахували за відсутність належної мотивації. Тим не менш, до Києва півзахисник прибув і має намір поспілкуватися зі старими знайомими, побачити близьким місто, яке стало для нього близьким, і відвідати оновлений НСК «Олімпійський». Цікаво, що десять років тому Лєко у складі київського «Динамо» забивав у ворота загребців. І навпаки, у воротах киян розписався тодішній капітан загребців Ніко Кранчар. Тепер у нього є можливість відзначитися і у воротах клубу, який виховав його.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер