«Динамо» (Київ) – «Мюнхен-1860»: останні новини перед грою

«Динамо» (Київ) – «Мюнхен-1860»: останні новини перед грою

Суперником нашої команди буде клуб 2-ї Бундесліги «Мюнхен-1860».

Нагадаємо, що зустріч розпочнеться о 17:30 за київським часом, а не о 19:00, як планувалося раніше. Місцем проведення зустрічі стане центральний стадіон «Сан-Педро» в містечку Сан-Педро-де-Алькантара, до якого близько десяти хвилин їзди від готелю, в якому живе під час збору наша команда.

Уранці в день гри «Динамо» провело тренування у футбольному центрі. Після розминки та бігової роботи команда Сергія Реброва приступила до тактичних вправ.

Не брали участі в занятті Олександр Шовковський, у якого невеликі проблеми з попереком, а також Мігель, який зранку відчув біль в ахілловому сухожиллі. Обом гравцям лікарі надали відпочинок, і в сьогоднішньому матчі вони не братимуть участі. Як і Микита Бурда, який займався під керівництвом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби.

Матч проти команди з Мюнхена динамівці планують провести двома складами, за винятком воротарської позиції.

«Динамо» розпочне зустріч у такому складі: Рибка – Віда, Бетао, Селін, Калитвинцев – Рибалка – Ярмоленко, Сидорчук, Беланда, Ленс – Теодорчик.

Уперше за цей збір наша команда зіграє в запасному, синьому комплекті форми, оскільки мюнхенці зіграють у білому.

Сьогодні, як і вчора, у всій Марбельї безхмарна погода. Температура повітря на момент проведення матчу в Сан-Педро становитиме +14°C.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер