«Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів». Частина 2

«Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів». Частина 2

Повернувшись до мадридського «Реалу» в якості головного тренера, Рафаель Бенітес розповів про свої перші кроки в якості рульового «вершкових»: «Перше, що я зробив, це послухав думку гравців, для того щоб з'ясувати, що вдалося й що не склалося в минулому сезоні. Спростовуючи всі чутки, хочу сказати, що Ікер Касильяс, Серхіо Рамос, Криштіану, Іско, Бейл не вимагали, щоб неодмінно грати на тій чи іншій позиції.

Навпаки, всі єдині в думці, що ми маємо створити команду, де кожен може проявити себе найкращим чином».

Футболісти мадридського «Атлетико» виходять із відпустки 8 липня. Після цього команда візьме участь у Меморіалі Хесуса Хиля, в якому 25 липня зіграє проти «Нумансії», а 28 липня з «Реалом» (Oв'єдо). Потім підопічні Дієго Сімеоне вирушать до Азії, де 1 серпня проведуть поєдинок проти японського клубу «Саган Тосу». 4 серпня їхнім суперником стане китайський «Шанхай».

Після цих матчів «матрацники» повернуться на батьківщину для продовження підготовки до нового сезону.

Португальський «Порту» свою ігрову частину спарингів розпочне в Нідерландах. 15 липня суперником «драконів» стане голландська «Фортуна» (Сіттард), 18-го на них чекає гра з німецьким «Дуйсбургом». У другій частині спарингів у липні команда Лопетегі проведе 24 числа матч із «Борусією» (Менхенгладбах), а 27-го проти «Шальке-04».

Після цього «Порту» візьме участь 1-2 серпня у міжнародному турнірі Colonia Cup, де суперниками команди стануть іспанська «Валенсія» та англійський «Сток Сіті».

Уболівальники лондонського «Арсеналу» в очікуванні підписання з «Челсі» голкіпера збірної Чехії Петра Чеха. «Є розмови про підписання «Арсеналом» Петра Чеха, й якщо вони дійсно отримають його, то він, безумовно, підсилить їх. Він врятує їм 12 або 15 очок за сезон.

Важко змиритися з утратою місця в команді, але, коли він виходив на поле, він був винятковим», – переконаний капітан «аристократів» Джон Террі.

Спортивний директор «Манчестер Сіті» Чікі Бегирістайн провів зустріч із агентом Поля Погба Міно Райолою та отримав інформацію про умови, на яких «Ювентус» готовий відпустити свою зірку.

На даний момент туринці оцінюють 22-річного півзахисника збірної Франції у 100 мільйонів євро, а сам Погба розраховує на зарплату в 12 млн. євро на рік після вирахування податків.

Головний тренер іспанської «Севільї» Унай Емері дуже задоволений, що лави клубу поповнив досвідчений датський 32-річний півзахисник Мікаель Крон-Делі: «Це футболіст із сильним характером, який підсилить нашу середню лінію», – заявив наставник тріумфаторів Ліги Європи минулого сезону.

Зауважимо, що Крон-Делі, який виступав у сезоні-2014/15 за іспанську «Сельту», перейшов до «Севільї» в якості вільного агента.

Першим новачком французького «Олімпіка» (Ліон) став лівий захисник Жеремі Морель, який виступав за «Олімпік» (Марсель). «Це великий крок у моїй кар'єрі після чотирьох років виступів у Марселі.

Я дуже задоволений, що підписав трирічний контракт», – заявив після підписання угоди новачок ліонців.

Ще однією новиною зі стану цієї команди стало продовження контракту на два сезони з вихованцем клубу, 24-річним півзахисником Клеманом Граньє.

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер