»Динамо» (Київ) відкриває офіційний клубний відео-портал!

»Динамо» (Київ) відкриває офіційний клубний відео-портал!

Як живе улюблений футбольний клуб? Хто готовий захищати сьогодні (і завтра!) його кольори? Із чого складаються перемоги, і що таке «гіркота поразок»? Що думають про гру команди футбольні експерти, журналісти, вболівальники?

Відповіді на ці та багато інших питань ви можете тепер почути і, головне побачити! на офіційному клубному відео-порталі Динамо Київ Web TV. Віднині кожен охочий у будь-якій точці земної кулі в будь-який момент може «підключитися» до улюбленої команди. Обов'язковою умовою залишається лише наявність комп'ютера і доступ до Інтернету.

Головним у нашій роботі ми вважаємо:

Оперативність та эксклюзивність

Журналісти Динамо Київ Web TV мають унікальну можливість першими мати доступ до динамівських подій і людей, супроводжувати клубні команди всіх рівнів на виїзні матчі та тренувальні збори, отримувати коментарі та інтерв'ю гравців, тренерів та керівництва.

Найближчим часом чекайте на відео-порталі найдетальніше та оперативне висвітлення тренувального збору команди в Ізраїлі, а також виступи динамівської молоді на Кубку Співдружності в Санкт-Петербурзі!

Власні програми

Окрім новин on-line Динамо Київ Web TV має намір поповнювати лінійку оригінальних програм власного виробництва. Першою в цій лінійці по праву стоїть уже відомий динамівським уболівальникам щотижневий тележурнал «100% Динамо Київ».

Архів
Невичерпним ресурсом Динамо Київ Web TV ми вважаємо динамівський відеоархів. Легендарні матчі, історія клубу, його зірки поза сумнівом викличуть ностальгію у тих, хто пам'ятає ще те «Динамо». А нинішнє покоління зможе своїми очима побачити динамівський футбол, який так яскраво блищав у різні епохи своєї історії.

Зручність користувачів

Для зручності користувачів порталу розроблена система навігації та пошуку, яка дозволяє максимально швидко знайти і подивитися матеріал, що цікавить. На Динамо Київ Web TV вони відкриті для безкоштовного перегляду користувачами необмежену кількість разів.

Якість.

Усі матеріали для Динамо Київ Web TV знімаються, монтуються та озвучуються на сучасному устаткуванні співробітниками продюсерської групи Динамо Київ ТV, які мають багаторічний досвід професійної роботи на телебаченні.

Результат їхньої роботи цілком комфортно можна дивитися навіть там, де швидкість Інтернету невисока. Природно, що в найкращій якості Динамо Київ Web TV доступне лише користувачам із високошвидкісним з'єднанням.

Відома мудрість про те, що «краще один раз побачити, ніж сім разів почути», дуже точно висловлює наше уявлення про Динамо Київ Web TV як сучасний та ефективний засіб спілкування з уболівальниками київського «Динамо».

Ми працюємо для вас. Нам важливо почути Ваші зауваження й побажання по роботі Проекту!

Ласкаво просимо!

Динамо Київ Web TV відкритий 24 години на добу за адресою video.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер