«Динамо» (Київ) прибуло до Австрії на передсезонний збір

«Динамо» (Київ) прибуло до Австрії на передсезонний збір

Тренувальний збір наша команда проведе в Австрії, де пройшли вже не одні літні збори «біло-синіх».

Рано вранці понеділка в міжнародному аеропорту «Бориспіль» неможливо було не помітити людей у динамівській екіпіровці, які переносили великі запечатані ящики. Це технічний персонал київського «Динамо» готував усе необхідне для вильоту команди Сергія Реброва до Інсбруку. Процесом реєстрації на рейс керував старший адміністратор команди Віктор Кашпур, однак роботи вистачало всім – потрібно було вивантажити численний інвентар з клубного автобусу та здати його в багаж. Завдяки цьому наша команда буде забезпечена під час збору найкращим інвентарем, який допоможе гравцям тренуватися максимально ефективно.

Незважаючи на ранній час, в аеропорту «Бориспіль» було надзвичайно людно. Причиною того літній сезон – сезон відпусток та подорожей, до того ж цей день в Україні офіційно оголошено вихідним. Тим не менш, для футболістів та тренерського штабу були створені комфортні умови, щоб вони якомога швидше пройшли реєстрацію.

Першими до будівлі терміналу приїхали ті, хто добирався до аеропорту на клубному автобусі з тренувальної бази. Хтось їхав своїм ходом, як, наприклад, Андрій Ярмоленко, який зайшов до будівлі терміналу в компанії Максима Коваля. До речі, Андрія, який перебував у доброму гуморі, після реєстрації оточили люди, які очікували на свою посадку, й швидко стали в чергу за автографами та спільними фото з футболістом. Ще раніше навколо стійки реєстрації київського «Динамо» вишикувалося півколо з пасажирів, які впізнали футболістів київського «Динамо».

Хлопці були дуже раді бачити один одного після відпустки й, пройшовши реєстрацію, в залі очікування жваво ділилися один із одним новинами та подіями зі свого життя. Проте часу на це було зовсім небагато, оскільки дуже швидко команду запросили пройти на борт. О 10-й годині чартерний літак компанії Windrose здійнявся в небо.

Час, проведений у повітрі, минув непомітно, й уже о 12-й годині за київським часом (11-й за місцевим) літак почав знижуватися над австрійськими Альпами. Більшість хлопців провели ці дві години уві сні, набираючись сил перед важкою роботою на зборі, й лише деякі під час польоту слухали музику або дивилися відео.

У міжнародному аеропорту Інсбрука команду зустрів Кристіан Маховські (керівник компанії ESEM, що займається організацією зборів київського «Динамо»). Забравши багаж, динамівці автобусом вирушили до уже добре знайомого за час попередніх зборів готелю Interalpen, який знаходиться серед мальовничих гір. Тут гравці, які летіли з України, приєднаються до партнерів по команді, які прибудуть на збір з інших країн.

Про перший день перебування київського «Динамо» на зборі в Австрії читайте в наших наступних репортажах.

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер