«Динамо» (Київ) – найпопулярніший клуб України! «Шахтар» не погоджується...

«Динамо» (Київ) – найпопулярніший клуб України! «Шахтар» не погоджується...

41.7 % уболівальників у розіграші чемпіонату України найбільше підтримують київське «Динамо». Майже наполовину менше – 23.3 % уболівальників вважають найкращим донецький «Шахтар». 5.6% респондентів уболівають за «Карпати» зі Львова, 4.8% опитаних обрали харківський «Металіст», 4.8% респондентів проголосували за одеський «Чорноморець», а 4.4 % уболівальників підтримують дніпропетровський «Дніпро».

«Динамо» має найбільшу підтримку в центральному (72%) та західному (49%) регіонах. У південному регіоні клуб підтримують 30% опитаних, у східному – 12%. «Шахтар» підтримують у східному (55%) та південному (19%) регіонах.

Методом телефонного інтерв'ю було опитано 1450 респондентів, які мешкають в усіх областях України (включаючи місто Київ) та в Криму.

Результати опитування відразу на своїй сторінці у facebook оскаржив генеральний директор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін, який, сам собі суперечачи, написав наступне (цитата):

- «Шахтар» не лише регулярно виграє титули (11 за останні 5 років), а й проводить незалежні дослідження, охоплюючи більше 9000 людей, у 25 областях країни, методом індивідуального інтерв'ю, результати якого докорінно відрізняються від висновків КМІС.

Цікава заява, адже виходить, що «Шахтар» сам проводить дослідження та при цьому називає їх незалежними!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер