«Динамо» (Київ) в Іспанії. День восьмий: праця без м’яча

«Динамо» (Київ) в Іспанії. День восьмий: праця без м’яча

Робочий день розпочався традиційно з медичного огляду. Про хороший перебіг відновлення всіх динамівців після проведених двох поспіль ігор запевнив клубний лікар Леонід Миронов: «Артеріальний тиск у всіх гравців у нормі, частота серцевих скорочень також у межах фізіологічної норми, у деяких навіть є дуже хороші показники відновлення».

Після сніданку та відпочинку на гравців чекало заняття з аеробіки в одному зі спеціально обладнаних залів на території готелю. Футболісти активно попрацювали на цьому незвичному тренуванні, яке проводила чарівна дівчина – інструктор з аеробіки. Близько 45 хвилин динамічних вправ під ритмічну танцювальну музику в позитивному настрої минули практично непомітно.

Погода в Марбельї, доволі примхлива вчора, сьогодні знову змінилася на приємну, сонячну, й обіцяє такою залишатися як мінімум до кінця цього тренувального збору. «Це ж мій земляк! Цього хлопця звуть Джермейн Ленс, чи не так?» – запитав у співробітників клубу високий чоловік, який відтирав панорамні вікна холу готелю від наслідків учорашньої зливи, й продовжив, посміхаючись: «Добре пам'ятаю його за іграми у ПСВ, я тоді ще жив у Нідерландах. А ось тепер працюю в цьому готелі, ніколи б не подумав, що зустріну його тут! Треба буде обов'язково взяти у нього автограф!»

Після обіду у гравців був вільний час, який кожен провів на свій розсуд. Частина гравців залишилася в готелі, а частина вирушила на прогулянку до Пуерто-Банус, один із найкрасивіших та фешенебельних районів не лише Коста-дель-Соль або Іспанії, але й усієї Європи.

Увечері робота продовжилася, але також не на футбольних полях, а в залі для теоретичних занять. Тактична дошка, як незмінний атрибут теоретичних занять, відео проведених у попередні два дні матчів, в яких вистачало як вдалих дій, так і помилок – інформації для опрацювання було достатньо як у тренерського штабу, так і у гравців.

Уже завтра на динамівців чекають два тренування у футбольному центрі, а потім знову розпочнеться дводенний цикл ігор.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер