«Динамо» (Київ) в Іспанії: підготовка в паузі між ігровими днями

«Динамо» (Київ) в Іспанії: підготовка в паузі між ігровими днями

Сьогодні у програмі роботи команди не було виїзду до Футбольного центру Марбельї. Ранкове тренування пройшло на подвір’ї готелю та на узбережжі поблизу нього. Футболісти пробіглися вздовж лінії прибою, потім приступили до вправ під керівництвом тренера з фізичної підготовки Віталія Кулиби. Звичайно, решта тренерського штабу, включаючи Сергія Реброва, також контролювали весь процес. Завершилося заняття ще однією пробіжкою вздовж моря.

Перед початком заняття Сергій Станіславович звернувся до гравців із проханням відповідально поставитися до питання якісного відновлення й дійсно з користю провести денний час, відведений для цього. На щастя, готель, який став домівкою для нашої команди на весь період збору, має все необхідне для відновлення, включаючи басейн та сучасний спа-комплекс.

Нагадаємо, за попередні два дні динамівці провели два дуже напружених контрольних матчі, завтра «Динамо» доведеться провести ще один, уже сьомий за дванадцять днів. Певна річ, наприкінці збору втома накопичується, й питання відновлення виходить на перший план. Тим не менше, роботу це не відміняє – ввечері на динамівців чекало теоретичне заняття.

Завтра на центральному міському стадіоні Марбельї відбудеться заключний матч нашої команди на першому зборі, який підіб'є підсумки чергового мікроциклу. Початок зустрічі – о 17:00 за київським часом. Суперником нашої команди стане познанський «Лех», а не чеська «Славія», як планувалося раніше. Зі «Славією» «біло-сині» також зустрінуться, однак уже на початку наступного збору.

* дивіться фото цього дня підготовки на офіційній клубній сторінці у Facebook

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер