«Динамо» та Ребров лише у трьох кроках від клубного рекорду

«Динамо» та Ребров лише у трьох кроках від клубного рекорду

«Біло-сині» під керівництвом Сергія Реброва не відпускають своїх суперників зі щитом у 30-ти матчах поспіль – 24 перемоги та 6 нічиїх, із різницею м’ячів 70:12. Остання поразка нашої команди датована 27 квітня 2014 року, коли динамівці ще в Донецьку поступилися місцевому «Металургу» – 1:2.

Наставник «Динамо» став лише п’ятим тренером, якому підкорився подібний рубіж. Раніше це вдавалося Валерію Лобановському (двічі), Віктору Прокопенку (двічі), Мирчі Луческу (двічі) та Мирону Маркевичу

До повторення клубного рекорду, який було встановлено зірковою командою Валерія Лобановського у 1999-2000 рр., Сергію Станіславовичу разом зі своїми підопічними залишилося не програти у трьох наступних матчах. Абсолютний же рекорд належить Віктору Прокопенку, який, очолюючи донецький «Шахтар», двічі (у 2000-2001 та 2004-2005 рр.) не програвав у чемпіонаті впродовж 36-ти матчів.

Також перемога над «Олімпіком» стала для Сергія Реброва 40-ю, здобутою на чолі «Динамо» в усіх турнірах. 25 разів «біло-сині» із Сергієм Станіславовичем на тренерському містку перемагали в чемпіонаті України, 8 у розіграшах Кубка України та 7 у єврокубках.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер