«Динамо» (Київ) готується до свого останнього матчу в 2014 році на «Олімпійському» (+ ВІДЕО)

«Динамо» (Київ) готується до свого останнього матчу в 2014 році на «Олімпійському» (+ ВІДЕО)

На НСК «Олімпійський» суперником команди Сергія Реброва виступить донецький «Металург».

Підготовка до майбутньої зустрічі розпочалася відразу після завершення недільної гри з «Ворсклою». Нагадувати підопічним про важливість поєдинку з «Металургом» тренерам зайве. Кияни зараз на першому місці в чемпіонаті й у разі перемоги підуть на зимову перерву з як мінімум п'ятиочковою перевагою від переслідувачів. Футболісти це чудово розуміють, з усією серйозністю ставлячись до підготовчого процесу.

У середу в обід динамівці Києва заїхали на базу в Кончі-Заспі, провівши планове тренування. Під завісу футбольного року у футболістів неминуче накопичується втома, що враховується тренерським штабом під час планування тренувань.

Гравці переважно виконують ігрові вправи, вся робота з м'ячем, багато двосторонніх ігор. Морозна погода додатково мотивує гравців до рухливості.

До матчу з донецьким «Металургом» готуються три воротарі та 21 польовий гравець. Одужав після застуди Юнес Беланда, через яку був змушений пропустити останню зустріч.

Позаду проблеми зі здоров'ям у Лукмана Аруни.

Займався й Бетао, якого в команді вже всі вважають «за свого». Життєрадісний бразилець тренується з великим бажанням та хоч зараз готовий знову зіграти в біло-синій футболці. Справа за маленьким – успішно пройти перегляд та укласти з клубом контракт.



Також на базі, у тренажерній залі, під керівництвом тренера з фізпідготовки займаються травмовані захисники Євген Селін та Євген Макаренко. Цього року вони команді точно не допоможуть, залишається надія, що до весни обидва захисники підійдуть у своїй найкращій формі. Для проведення реабілітації до Барселони вирушив Денис Гармаш.

Сьогоднішнє тренування тривало трохи більше години. Після розминки гравці розділилися на чотири команди та зіграли на міні-полі двосторонні ігри, а потім, розділившись уже на три команди, грали по черзі кожна з кожною. Завершилося тренування традиційним відпрацюванням ударів по воротах.



Останнім поле залишав Джермейн Ленс. Причина тому поважна – після тренування Джермейн опинився в об'єктиві голландських журналістів, які спеціально прибули до Києва для підготовки телевізійного сюжету.



У четвер у розкладі динамівців вечірнє тренування в Кончі-Заспі та теоретичне заняття.

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер