«Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів». Частина 4

«Динамо» Київ NEWS у Лізі чемпіонів». Частина 4

Цього разу ми знову повертаємося до клубів, які під час жеребкування групового етапу потраплять до першої корзини.

9 липня турецький півзахисник Арда Туран почав писати свої перші сторінки в офіційній біографії співпраці з ФК «Барселона».

Після традиційної фотосесії екс-гравець мадридського «Атлетико» вперше з'явився на публіці на «Камп Ноу» у футболці «Барси».

У перших числах липня Дуглас Коста, який раніше виступав за донецький «Шахтар», поставив свій підпис під п'ятирічним контрактом із мюнхенською «Баварією», який буде дійсний до 20 червня 2020 року.

Лондонський «Челсі» оголосив про оренду строком на один сезон колумбійського нападника «Монако» Радамеля Фалькао.

- Я дуже радий перейти до «Челсі» й із нетерпінням чекаю моменту, коли почну тренуватися та допомагати досягти нашої мети – зберегти чемпіонський титул та бути успішними в єврокубках.

Новий головний тренер лісабонської «Бенфіки» Руй Віторія, який змінив харизматичного та успішного Жорже Жесуса, заявив про свої плани на майбутній сезон.

- Запевняю, що рубати під корінь я не стану. Все хороше, що було напрацьовано, залишиться в команді. Дійсно, революція «орлам» зараз не потрібна, адже вони нарешті перервали гегемонію «Порту» на внутрішній арені, вигравши два останніх чемпіонських титули.

Французький ПСЖ підписав німецького голкіпера Кевина Траппа з франкфуртського «Айнтрахта».

Він став лише другим німцем в історії паризького клубу (першим був Кристіан Вернс, який виступав у сезоні 1998/99).

Новачок туринського «Ювентуса» Самі Хедіра розповів про свої особисті амбіції. Він хоче швидко вивчити італійську та допомогти «Ювентусу» виграти Лігу чемпіонів. Півзахисник прийшов до складу «Старої Синьйори» вільним агентом, оскільки його попередній контракт із мадридським «Реалом» закінчився в цьому році.

- Я хочу стати героєм із цією командою. Коли ти програєш у фіналі, наступного разу ти ще більше хочеш виграти його. Це буде нелегко, але у цієї команди є переможні традиції.

Півзахисник почне підготовку з «Юве» до нового сезону 16 липня.

На завершення повідомимо про те, що 30-річний датчанин Симон Поульсен із АЗ Алкмаар на правах вільного агента поповнив лави голландського ПСВ.

Його контракт із чемпіоном Нідерландів розрахований до червня 2017 року.

- Я дійсно хочу допомогти команді, буду старанно працювати, щоб отримати свій шанс показати себе.

Олег Задерновський

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер