«Динамо» (Київ) – «Цзянсу Сайнті»: останні новини перед грою

«Динамо» (Київ) – «Цзянсу Сайнті»: останні новини перед грою

Черговим спаринг-партнером «біло-синіх» стане китайський «Цзянсу Сайнті», який останнім часом часто пов’язують із трансферними чутками та намаганнями придбати відомих гравців із європейських клубів.

Гра відбудеться на міському стадіоні Марбельї, розташованому у 20-ти хвилинах їзди від готелю Kempinski Bahia. Гра розпочнеться о 17:30 за київським часом.

Уранці в день матчу команда провела тренування у футбольному центрі Марбельї. На місце проведення гри динамівці вирушать за годину до стартового свистка, попередньо провівши установку в залі для теорії готелю.

У цій зустрічі Сергій Ребров уперше за цей збір не планує робити масові заміни в перерві. Виконавці, які вийдуть у стартовому складі, цього разу отримають більшу частину ігрового часу. Виняток, імовірно, складуть голкіпери.

До слова, стартовий склад «Динамо» буде таким самим, як і в попередній контрольній грі проти швейцарського «Люцерна»: Шовковський – Сильва, Хачеріді, Драгович, Віда – Рибалка – Гармаш, Буяльський – Гонсалес, Гусєв – Мораес.

Погода на Коста-дель-Соль продовжує радувати нашу команду. Сьогодні в Марбельї сонячно, температура повітря на момент початку гри становитиме близько 18°С.

У прямому ефірі цей матч буде транслюватися на клубному каналі «Динамо» в YouTube.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер