«Динамо» (Київ) в Іспанії: ігрове тренування

«Динамо» (Київ) в Іспанії: ігрове тренування

Ранкове почалося з дуже насиченої розминки. Спеціально для неї маленьке поле було обладнане численними стійками різної довжини та фішками. Заняття було спрямоване на розвинення не лише швидкісних якостей, а й витривалості. Для цього було обладнано кілька базових станцій із гирями та гумовими тросами. Прив’язаними до цих тросів, футболісти мали ще й вправлятися із м’ячем та влучно бити по маленьких воротах. Продовжилася ранкова сесія тактичними вправами на великому полі.

Після виснажливого тренування гравці повернулися до готелю та відпочили, набралися сил, аби ввечері знову вирушити на тренування до Футбольного центру.

Цього разу розминка буда вже не такою тривалою. Віталій Кулиба допоміг гравцям розтягнути м’язи, привести їх до тонусу. Потім розпочалася робота із м’ячами, які аж до завершення тренування весь час були в русі. Спочатку гравці почали виконувати різні тактичні вправи у квадратах, потім поділилися, аби потренувати утримання м’яча та вихід з-під пресингу.

А завершилося вечірнє заняття грою 11 на 11, щоправда, не на все поле. Ворота були поставлені на лінії штрафних майданчиків, таким чином довжина поля скоротилася на 32 метри, а ширина не змінилася. Ця вправа підсумувала весь тренувальний день та стала його логічним завершенням. Гра буда доволі рівною, напруженою, непоступливою, а інколи навіть запеклою – в одному епізоді Денис Гармаш так зіткнувся з Домагоєм Відою, що йому знадобилася допомога лікарів. На щастя, все обійшлося – Денис відбувся незначною подряпиною.

Двоє гравців, один форвард та один голкіпер почергово були запасними, відпрацьовуючи удари та сейви відповідно на сусідньому маленькому полі.

Ще двоє гравців, які досі перебувають в умовному лазареті, продовжуючи курс відновлення, займалися окремо. Андрій Ярмоленко спочатку виконував спеціальні вправи, більшість яких із м’ячем, під керівництвом Бориса Пейрека. А Сергій Сидорчук, який днями повернувся з Барселони, де його руку було успішно прооперовано, спочатку просто спостерігав за тренуванням товаришів, а наприкінці пограв у пас із Андрієм.

Сьогодні у розкладі київського «Динамо» одне ранкове тренування.

Після обіду та відпочинку наша команда вирушить до містечка Лос-Барріос, що неподалік від Альхесіраса, де проведе контрольний матч проти футбольного клубу «Ліненсе».

Початок гри – о 18:00 за київським часом.

* дивіться фотогалерею тренування 19 січня на офіційній клубній сторінці у Facebook

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер