«Динамо» (Київ) у Марбельї: перше тренування

«Динамо» (Київ) у Марбельї: перше тренування

Пообідавши та відпочивши, гравці зайняли місця в автобусі, який доставив їх до тренувального центру.

Шлях від готелю Melia La Quinta до Marbella Football Center зовсім незначний, час у дорозі становить менше п'яти хвилин.

Зручність розташування була одним із факторів, які зіграли на користь вибору саме цього готелю тренерським штабом команди.

Із цим готелем динамівці вже добре знайомі, адже вже зупинялися тут під час попередніх зборів. Як і з футбольним центром, у якому «біло-синім» доведеться старанно попрацювати протягом цілого місяця.

Коли наша команда прибула до Marbella Football Center, у ньому вже стояли два автобуси, один – повністю розфарбований у клубні кольори німецького «Фрайбурга», а другий – із логотипом ще одного клубу Бундесліги, «Майнца». Ці дві команди саме виходили на поле для того, щоб помірятися силами в контрольному матчі.

Як відомо, за «Фрайбург» виступає екс-гравець київського «Динамо», швейцарець Адмір Мехмеді. Він вийшов у стартовому складі своєї команди та став автором єдиного й переможного м’яча в цій грі. Причому забив цей гол Адмір ефектно – класно приклавшись до м'яча, який був у повітрі після навісу з флангу.

Щоправда, динамівці цей гол не бачили – вони вже повним ходом тренувалися на сусідньому полі, яке відділяло непрозоре загородження. Лише після завершення тренування, перед тим, як сісти до автобусу, деякі гравці нашої команди та головний тренер із цікавістю поспостерігали за грою двох німецьких команд.

Тренувальне заняття підопічних Сергія Реброва тривало трохи більше години. І, що найцікавіше, – більша його частина пройшла у роботі з м'ячами. Гравці побігали без м'ячів лише на початку, розділившись на дві групи, й у середині заняття, виконуючи вправу на різку зміну інтенсивності бігу.

У тренувальному занятті взяли участь 20 польових гравців та чотири голкіпера.

Уже завтра до них долучиться Євген Селін. На другий день збору, як і на наступні два дні, у графіку команди Сергія Реброва заплановано по два тренування на день. Тож, серйозна робота починається вже зараз.

Ігор Бондаренко з Марбельї

* фото А. Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер